Actul adiţional la contractul individual de muncă a fost semnat de angajatorul director general Daniel Idolu şi de angajatul consilier tehnic Daniel Idolu, scrie publicaţia impactpress.ro.

Chiar în ziua în care a revenit la conducerea aeroportului, în iunie 2012, directorul Daniel Idolu a decis să evalueze activitatea consilierului tehnic Daniel Idolu, iar concluzia acestei intempestive radiografii profesionale a fost foarte clară: se impune majorarea de urgenţă a salariului.

Conform actului adiţional nr. 4512/20.06.2012 la contractul individual de muncă nr. 278/18.95.2012, cei doi, “de comun acord”, au hotărât creşterea salariului de la 2.500 de lei la 5.772 de lei, plus un spor de vechime de 25 la sută, plus alte sporuri, indemnizaţii şi adausuri-prime.

Paradoxal, această negociere aberantă a salariului dintre angajator şi angajat, adică de o persoană cu sine însăşi, nu a fost descoperită de inspectorii Curţii de Conturi care au venit în control.

În condiţiile în care Daniel Idolu a trecut de preselecţia pentru funcţia de director general, scoasă în aceste zile la concurs – alături de alte două persoane, Ion Surdu şi Ion Turcin – este de aşteptat că, la o a treia revenire la conducerea Aeroportului Internaţional Timişoara, fostul director să încerce o renegociere a salariului cu viitorul director. Iar dacă, din nou, şi unul şi celălalt se vor numi Daniel Idolu, cu siguranţă nu vor există niciun fel de probleme de înţelegere reciprocă.