Evenimentul ZileiActualitateDincă scapă de crimele comise? Dovezile venite pe axa FBI sunt năucitoare

Dincă scapă de crimele comise? Dovezile venite pe axa FBI sunt năucitoare

Dincă scapă de crimele comise? Dovezile venite pe axa FBI sunt năucitoare
Gheorghe Dincă are mari șanse să scape blând, beneficiind de clemența judecătorului de caz!

Cum e posibil așa ceva, explică pentru cancan.ro Mihaela Brooks, celebrul psiholog de origine româno-canadiană, care s-a implicat inclusiv în cazul Mădălinei Manole, în care a arătat că, de fapt, regretata cântăreață nu s-a  sinucis.

Odiosul Dincă poate fi judecat pentru sechestrare si viol! Probele contaminate nu pot demonstra că Alexandra a fost ucisă în butoi”, susține Mihaela Brooks, o declarație care șochează pur și simplu opinia publică din România.

Concluzia Mihaelei Brooks este aceea că e aproape imposibil să condamni pe cineva, un presupus criminal ca Dincă, în lipsa unui cadavru! Și iată cum, beneficiind de acest argument în favoarea sa, Gheorghe Dincă poate ajunge să fie judecat doar pentru sechestrare de persoane și, eventual, viol! Asta presupune și o condamnare blândă, de doar câțiva ani de închisoare.

Altfel, groparul cimitirului din Caracal afirmă că anchetatorii au venit să verifice mormântul familiei Dincă! „Au intrat în cimitir și m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe. Le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a povestit șeful groparilor din cimitir.


Accesează: