Dinamovistii, sub scuturi

Dinamovistii, sub scuturi

In "Stefan cel Mare", astazi va fi pus in scena un spectacol cu 100 de cascadori, 15 calareti si 15 caini. Sunt asteptati 15.000 de spectatori.

E vremea petrecerilor la echipa de fotbal Dinamo, dupa cel mai fructuos sezon de dupa 1990, asa cum il considera conducerea, antrenorii si jucatorii. Noua campioana din Liga I va sarbatori asta-seara, cu mult fast, castigarea celui de-al 18-lea titlu din istoria clubului.

Dupa terminarea meciului de campionat cu Unirea Urziceni (partida este programata sa inceapa la ora 20.15 si va fi transmisa in direct de postul Antena 1) urmeaza sa fie pus in scena un spectacol care se doreste a fi grandios. Dinamovistii, care tot sezonul au fost pe val, vor fi acum sub scut.

Momentul artistic din „Groapa” va cuprinde recitalul trupei Phoenix si al lui Stefan Banica Junior. Show-ul va fi imbogatit de prestatia a 100 de cascadori profesionisti, care vor incerca sa le ofere dinamovistilor din tribune senzatia ca asista la scenele de lupta ale spartanilor de la Termopile, asa cum apar ele in pelicula „300”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sarbatoarea ii va costa pe dinamovisti 100.000 de euro. Oficialii „cainilor rosii” au decis ca toate televiziunile vor putea transmite petrecerea de dupa meci. La festivitatea de azi, Liga Profesionista de Fotbal le va inmana dinamovistilor medaliile de campioni.

15.000 de postere gratis

„Ros-albii” s-au autointitulat prima oara „spartani” la derby-ul cu Steaua. Jucatorii si staff-ul tehnic s-au fotografiat joi imbracati in armuri de luptatori, iar posterele rezultate vor fi impartite gratis fanilor, la meciul cu ialomitenii. Orgnizatorii au pregatit 15.000 de astfel de postere, care au dimensiuni considerabile (0,5 metri / 0,7 metri).

De asemenea, la intrarile in Bucuresti, la marginea soselelor, vor fi postate panouri imense cu „spartani” lui Mircea Rednic. Regizorul Ioan Carmazan a apreciat spiritul artistic al „cainilor rosii”: „La filmari, baietii s-au miscat foarte bine”.

DESFASURATOR Confetti, Phoenix si show cu scenariu din K-1 Regizorul Ioan Carmazan, cel care va pune in scena spectacolul din „Groapa”, ne-a dezvaluit ieri scenariul evenimentului. Un element de spectacol va fi asigurat de faptul ca jucatorii vor iesi de sub scuturi, inainte de a primi medaliile de campioni.

„Balul va fi deschis de 15 luptatori calare, dupa care 100 de spartani vor defila prin fata tribunelor. Jucatorii vor iesi de la vestiare mascati de scuturi. Chipul lor se va vedea doar cand vor ajunge in dreptul podiumului de premiere, unde vor fi condusi de cascadori dotati cu sulite si scuturi. Va fi o prezentare dupa o idee preluata din K-1, unde se fac astfel de show-uri. Calaretii se vor retrage apoi, pentru a lasa loc ceremoniei de decernare a medaliilor de campioni. Festivitatea va avea ca fundal sonor melodiile trupei Phoenix, care a promis un sunet deosebit. Va ploua cu confetti, iar pe tabela de marcaj vor fi proiectate imaginile de la sedinta foto de joi. Fotbalistii se vor retrage apoi la vestiare, iar Stefan Banica Junior va ramane sa fredoneze imnul echipei. Estimam ca spectacolul va dura o ora si jumatate pana la doua ore. Cainii provin de la Jandarmerie, iar caii - de la Baneasa. Am dorit sa aducem caini-lupi de la Budapesta, dar ne-ar fi costat prea mult si, in plus, nici nu aratau extraordinar. Caii vor pasi pe iarba, dar nu inainte de a le fi scoase potcoavele, pentru a nu strica gazonul”, ne-a spus ieri Ioan Carmazan, fost campion la tenis de masa, in perioada junioratului.