Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo București este la ananghie. Ionuț Negoiță solicită evacuarea birourilor
Dinamo București este la ananghie. Ionuț Negoiță solicită evacuarea birourilor

Dinamo București este la ananghie. Ionuț Negoiță solicită evacuarea birourilor

Situația clubului Dinamo București se complică incredibil. Ionuț Negoiță a solicitat conducerii clubului să părăsească birourile închiriate la hotelul RIN. Astfel, dinamoviștii sunt în situația de a-și căuta un nou sediu și alte birouri.

Dinamoviștii riscă să ajungă în stradă. Ionuț Negoiță le-a cerut celor din conducerea clubului să părăsească birourile pe care le au închiriate la hotelul RIN, care aparține omului de afaceri. Fostul patron din „Ștefan cel Mare” le-a acordat „câinilor” și un ultimatum, relatează Prosport .

În ciuda eforturilor incredibile făcute de suporteri pentru a asigura supraviețuirea echipei, Dinamo are parte în continuare de vești rele. Ionuț Negoiță a întors armele împotriva echipei pe care a salvat-o de la faliment și pe care a vândut-o anul trecut spaniolilor conduși de Pablo Cortacero, mai precizează sursa citată.

Ionuț Negoiță a cerut ca birourile Dinamo de la RIN să fie evacuate

Omul de afaceri Ionuț Negoiță a cerut imperios ca birourile deținute de Dinamo la RIN Grand Estate să fie evacuate. Clubul Dinamo suferă în Liga 1 în privința rezultatelor. ”Câinii roșii” au pierdut 0-2 cu Astra și 0-5 cu Viitorul. Astfel, perspectivele echipei nu sunt deloc de invidiat.

„Câinii roșii” se văd acum nevoiți să își găsească rapid un loc pentru sediu și birouriPlaysport.ro anunță, de asemenea, că Ionuț Negoiță a decis evacuarea dinamoviștilor din hotelul pe care îl deține.

La adresa SC Dinamo 1948 S.A. a sosit un ordin de evacuare din partea RIN Grand Estate, anunță sursa citată. Ordinul a poposit chiar pe 1 martie și este valabil până pe 3 martie. Dacă actualii oficiali ai echipei nu vor putea respecta ultimatumul, atunci dinamoviștii riscă să ajungă în stradă.

Dinamo București a avut un contract de închiriere de aproape de 5 ani

Din ceea ce se cunoaște, între RIN Grand Estate și SC Dinamo 1948 S.A. exista un contract de închiriere vechi de aproape 5 ani. Birourile clubului din Ștefan cel Mare au fost mutate în actuala locație din noiembrie 2016.

În același timp, foști dinamoviști întorc spatele echipei. Cosmin Contra este criticat de suporteri pentru decizia sa de a nu renunța la bani, dar Florin Prunea îl susține.

Cosmin Contra este criticat de suporteri și de reprezentanții Dinamo, dar susținut de Florin Prunea

„Are dreptate! Și nu numai el. Toți cei care își cer drepturile financiare. Eu le dau dreptate și bravo lor! Cinste lor! Pentru că au muncit pentru acei bani. Nu cer niciun favor. Acum, fiecare decide! Ține de fiecare în parte cum procedează și dacă vor sau nu să ajute Dinamo.

Jos pălăria pentru Comin Contra dacă a renunțat la jumătate din bani! Nu știu câți ar fi renunțat la atâția bani. Bravo lui! Cine renunță la 50.000 de euro e de caracter”, a declarat Florin Prunea.

”Domnul Contra, măi frate, tu ești unul dintre aceia care a provocat acest dezastru și tu acuma vrei bani zicând că ai muncit. Păi nu, tu ai provocat acest dezastru și vrei bani pentru dezastrul pe care l-ai provocat. Asta mi se pare o mizerie și, în cazul lui, în mod normal, ar trebui să renunțe la acești bani, pentru că nu-i merită”, a luat poziție Andrei Gerea, reprezentat al DDB.