Evenimentul Zilei > Sport > Din anonim în anonim. Gigi Becali a numit un alt antrenor necunoscut la FCSB
Din anonim în anonim. Gigi Becali a numit un alt antrenor necunoscut la FCSB

Din anonim în anonim. Gigi Becali a numit un alt antrenor necunoscut la FCSB

Echipa „roș-albastră” are, începând de astăzi, un nou antrenor.

FCSB are, începând de astăzi, un nou antrenor. Este vorba despre un tehnician fără carte de vizită, Anton Petrea (45 de ani), fost secund al lui Laurențiu Reghecampf. El îi va lua locul lui Bogdan Argeș Vintilă, eliberat din funcție după ce „roș-albaștrii” au pierdut orice șansă de-a mai câștiga campionatul.

„Mâine voi fi la echipă (n.r. – la antrenament) ca să prezint noul antrenor, pe Toni Petrea şi pe preparatorul fizic Thomas Neubert. Mihai Pintilii va fi antrenor secund până va face şcoala (n.r. – va obţine licenţa PRO), ce să-i fac? Dacă avea acum licenţa, îl puneam pe Pintilii, nu mă feresc de nimeni. Dar dacă nu are licenţa, îl pun pe Petrea principal”, a anunțat finanțatorul Gigi Becali.

Anton Petrea a fost ales antrenor al echipei FCSB, în condițiile în care prima opțiune, Mihai Pintilii, fost mijlocaș al „roș-albaștrilor”, nu deține încă Licența Pro. Petrea va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 şi în 2016) pentru FCSB. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) şi Marius Popa (antrenor cu portarii).

Cu excepția faptului că a fost „mâna drepată” a lui Laurențiu Reghecampf, numele lui Petrea nu spune nimic în fotbalul românesc. Ca jucător, a trecut pe la Juventus Bucureşti, Venus Bucureşti, FC Rapid şi FC Snagov, iar după retragerea din activitate, în 2012, a devenit secund în staff-ul antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au colaborat la FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda şi Al Wasl.

În acest sezon, cei de la FCSB au fost pregătiți de antrenori anonimi. Primul a fost Bogdan Andone, care a plecat după ce a refuzat să mai execute ordinele finanțatorului Gigi Becali. I-a urmat Vergil Andronache, apoi pe banca tehnică a venit Bogdan Argeș Vintilă.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: