Soțul Dianei Șoșoacă, după decizia senatoarei de a-l suspenda din partid: „E o glumă proastă”

Soțul Dianei Șoșoacă, după decizia senatoarei de a-l suspenda din partid: „E o glumă proastă” Familia Șoșoacă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Partenerul de viață al senatoarei a reacționat după decizia luată de aceasta. Silviu Silvestru Șoșoacă susține că nu ar exista cadru legal pentru înlăturarea lui din structura politică.

Diana Șoșoacă l-a suspendat pe soțul ei din fruntea partidului SOS România. Odată cu această decizie, Silvestru Șoșoacă a pierdut toate  funcțiile de conducere din cadrul structurii politice. După scandalul Izbucnit pe marginea acestui subiect, partenerul de viață al senatoarei a avut prima reacție.

Diana Șoșoacă, pusă la zid de soț

Senatoarea l-a înlăturat pe soțul ei din fruntea partidului, motivând că astfel îl scoate ”din ghearele serviciilor”. În replică, Silvestru Șoșoacă susține că decizia acesteia este una abuzivă.

„Soția mea știe foarte bine că nu m-au acaparat pe mine și nu mă pot acapara. Suntem înconjurați de toate lichelele servicilor secrete. ”, a spus partenerul de viață al senatoarei.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, acesta a precizat că Diana Șoșoacă nu ar avea un cadru legal pentru a duce procedura la bun sfârșit.

Soțul Dianei Șoșoacă, după decizia senatoarei de a-l suspenda din partid: „E o glumă proastă”

Diana Șoșoacă. Sursa foto Facebook

Ideea înființării partidului

Soțul cunoscutei senatoare a mai spus că nu poate înțelege această decizie. De altfel, Silvestru Șoșoacă a subliniat că ideea înființării partidului i-ar fi aparținut.  De asemenea, el a punctat că soția lui ar fi pus la cale o glumă proastă.

„Nu mă poate suspendat din partid e o glumă proastă.”, a adăugat acesta.

Dincolo de scandalul izbucnit în familia senatoarei, soțul acesteia a dat asigurări că nu se va ajunge la divorț.

„De ce trebuie să divorțăm? Nu putem să trecem peste neînțelegeri. Nu am fost certați credeți că oamenii inteligenți nu pot să discute fără să fie într-o contradicție de idei. ”, a subliniat soțul senatoarei.

Soțul Dianei Șoșoacă, după decizia senatoarei de a-l suspenda din partid: „E o glumă proastă”

Diana Şoşoacă alături de Silvestru Şoşoacă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Diana Șoșoacă, decizie controversată la nivel de partid

Prin intermediul unui comunicat de presă, soțul acesteia a subliniat că își va continua activitatea un fruntea partidului. De asemenea, acesta a precizat că senatoarea și-ar sacrifica familia în scop electoral.

„Îmi voi continua activitatea în cadrul partidului în calitatea de Prim-vicepreşedinte, Decizia neavând nicio valoare juridică. Sunt convins că partidul nu poate funcţiona şi cu atât mai mult nu se poate dezvolta în afara cadrului statutar, prin manifestări abuzive şi discreţionare.”, a transmis acesta.

Mai mult, Silvestru Șoșoacă a atras atenția asupra riscurilor la care partenera lui de viață ar expune partidul. Conform acestuia, formațiunea politică ar putea fi distrusă din cauza acestor măsuri pe care le comsideră abuzive.