Margo Wölk, în vârstă de 96 de ani, a povestit că a fost obligată să accepte slujba în anul 1941. Avea doar 25 de ani. Slujba a fost o adevărată ruletă rusească pentru ea, dar şi pentru celelalte 14 femei care au fost angajate să guste mâncarea dictatorului, pentru ca aceasta să nu fie otrăvită. Margo a rememorat momentele în care ea şi colegele ei plângeau după fiecare masă, deoarece încă erau în viaţă.

Margo Wölk este în prezent singura supravieţuitoare dintre cele 15 femei care aveau rolul să se asigure că Hitler nu primea mâncare otrăvită. Ea a povestit că dictatorul nu mânca niciodată carne, iar meniul său era alcătuit din orez, paste, ardei, mazăre şi conopidă.

"Câteva dintre fete începeau să plângă imediat cum începeau să mănânce, deoarece le era frică. Trebuia să mâncăm tot. Apoi trebuia să aşteptăm o oră şi de fiecare dată ne era teamă că ne-am fi putut îmbolnăvi. Plângeam ca nişte câini, fericite că supravieţuisem", a povestit Margo, potrivit Daily Mail.

Femeia a povestit cum a reuşit să scape de această slujbă, în anul 1944, când, ajutată de un ofiţer secret, a ajuns în Berlin. Un an mai târziu, oraşul a capitulat în faţa armatei sovietice, iar viaţa lui Margo a devenit mult mai rea. Ea a rememorat cum a fost răpită şi violată timp de 14 zile.

În anul 1946, ea s-a reîntâlnit cu soţul ei, care fusese plecat pe front, însă viaţa ei nu s-a îmbunătăţit nici atunci.