În presă au apărut declarațiile unui bărbat care se dă drept iubitul atacatorului, acesta spunând că fapta sa a fost un act de răzbunare împotriva bărbaților care l/au folosit.

Miguel – așa cum își spune iubitul lui Mateen – a susținut un interviu în cadrul televiziunii Univision Noticias, afirmând că în momentul în care a auzit vestea tragediei a plâns neîncetat, dar a refuzat să creadă că ar fi fost vorba de un act de terorism.

Miguel a mai adăugat că l-a întâlnit pe Mateen pe o aplicație dedicată persoanelor din cadrul minorităților sexuale și în scurt timp au devenit prieteni cu beneficii. Cei doi s-au întâlnit de cel puțin 15 ori.

Adora bărbații latino cu pielea bronzată, dar se simțea respins de aceștia. Îmi spunea de multe ori simte că este folosit de aceștia. Erau momente când mergea în Pulse (n.r. Clubul în care a avut loc atacul) și se simțea oribil. Faptul că bărbații se foloseau de el l-a afectat enorm. Am vrut să lămuresc această problemă fiindcă simțeam nevoia să-i iau apărarea. Nu a fost un act de terorism, ci de răzbunare.

Autoritățile care au investigat acest caz au declarat pentru publicația metro.co.uk că nu pot confirma 100% că atacul lui Omar Mateen ar fi fost un act de terorism, însă, până în acest moment, dovezile înclină spre această acuzație.

Te-ar putea interesa și: