Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dezvăluiri șocante despre rivalitatea Diana-Camilla. A descoperit-o în ziua nunții… FOTO
Dezvăluiri șocante despre rivalitatea Diana-Camilla. A descoperit-o în ziua nunții… FOTO

Dezvăluiri șocante despre rivalitatea Diana-Camilla. A descoperit-o în ziua nunții… FOTO

În serialul documentar CNN „The Windsors”, biograful regal Sally Bedell Smith povestește cum Diana a descoperit-o pe fosta iubită a lui Charles chiar în timpul cununiei sale, în timp ce pășea pe culoarul la Catedrala St Paul's din Londra, la 29 iulie 1981.

 

În serialul documentar CNN „The Windsors”, biograful regal Sally Bedell Smith povestește cum Diana a descoperit-o pe fosta iubită a lui Charles chiar în timpul cununiei sale, în timp ce pășea pe culoarul la Catedrala St Paul’s din Londra, la 29 iulie 1981.

Autorul și istoricul american, care a scris biografii despre Diana, Charles și Regina, explică faptul că Diana s-a trezit să concureze cu Camilla, chiar și în cea mai „magică” dintre zile sale.

„Când Diana merge pe culoar cu tatăl ei, o vede pe Camilla „, spune Bedell Smith într-un clip exclusiv. „Acolo este ea, în această zi magică, și unicul lucru pe care se concentrează este imaginea lui Camilla”, a adăugat el.

Seria originală din șase părți CNN, care se difuzează în SUA, spune povestea dinastiei Windsor, începând cu ascensiunea regelui Edward pe tron ​​și lucrând spre viitorul monarhiei.

Episodul din această săptămână, care se difuzează duminică seară, este intitulat Love or Duty și se concentrează pe romantismul prințului Charles cu  Camilla Shand.

Documentarul zugrăvește o imagine a unui prinț care își alege mireasa din simțul datoriei, în ciuda sentimentelor sale persistente pentru Camilla.

„Charles s-a convins că poate fi îndrăgostit de Diana. Cel puțin suficient de îndrăgostit să te căsătorești.”, explică în episod biograful regal Tina Brown.

Comentariul experților este însoțit de imagini uimitoare ale nunții, precum și fotografii ale mulțimilor care au aliniat străzile Londrei în sărbătoare, inserează dailymail.co.uk.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: