Un post important din Poliția Română, dorit de o rețea de proxeneți pentru a -și putea proteja afacerile. Procurorii DIICOT susțin că membrii unei rețele de proxeneți , care au fost trimiși în judecată, ar fi făcut demersuri pentru transferul unei polițiste din Teleorman la Poliția din București, pentru a ocupa un post important, scrie www.cancan.ro.

Interlopii doreau astfel să aibă informații importante și confidențiale, pentru ca afacerea lor, constând in trimiterea unor femei să se prostitueze în Spania, să se poată desfășura în continuare. Potrivit unui document care a intrat în posesia mainnews.ro, polițista nu a fost acuzată, în dosar procurorii prezentând motivele pentru care s-a dorit că polițista din Teleorman să ocupe o funcție importantă la Poliția București.

,,Plasarea numitei (…) în cadrul unor instituții centrale era de natură să creeze inculpatului T.M. o mai bună sursă de informare în ceea ce privește activitățile de cercetare penală efectuate în dosare de urmărire penală și să-i asigure acestuia o anumită protecție. De asemenea, ocuparea unei asemenea funcții crea în anturajul inc. T.M. o imagine de persoană intangibilă care își putea continuă activitățile infracționale fără a fi tras la răspundere penală”, se scrie în documentul obținut de mainnews.ro.

Află mai multe pe https://mainnews.ro/cum-ar-fi-negociat-o-grupare-de-interlopi-o-funcție-din-poliția-română-de-ce-a-scăpat-de-dosar-o-polițistă-bănuită-că-ar-fi-avut-legături-cu-proxeneții/