Evenimentul Zilei > Justitie > Dezvăluiri INCREDIBILE. Coincidențe cu NUP. Chermeze cu procurori DNA și oameni denunțați
Dezvăluiri INCREDIBILE. Coincidențe cu NUP. Chermeze cu procurori DNA și oameni denunțați

Dezvăluiri INCREDIBILE. Coincidențe cu NUP. Chermeze cu procurori DNA și oameni denunțați

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a făcut, duminică seară, la emisiunea pe care o moderează, dezvăluiri incredibile despre mai mulți procurori de la DNA Oradea care au fost la petreceri și chiar partide de vânătoare cu persoane denunțate în mai multe dosare.

"După o plimbare prin SUA și pe la niște chermeze li se dă NUP în dosarele respective", a dezvăluit Răzvan Dumitrescu, potrivit antena3.ro

"În mod întâmplător, domnul Radu Țîrle (fost președinte CJ Bihor, cercetat de DNA Oradea, n.r.) prin anumite fundații, organizații private, invită, culmea, pe domnul comisar-șef Traian Surducan, de la DNA Oradea, care tocmai dăduse o soluție de neîncepere a urmăririi penale.

Spun dumnealor, schimb de experiență, adică vine o fundație privată, oameni privați și invită oficiali români din DNA Oradea la un schimb de experiență. Ce fac dumnealor în America? Nu merg să facă cursuri intensive de pregătire. Merg și fac vizite: vizitează clădiri, dau mâna cu niște persoane pe acolo, totul, conform domnului Țîrle, plătit de către acele organizații private. Deosebit de grav! Adică dai o soluție și primești niște avantaje", spune avocatul Răzvan Doseanu.

Potrivit acestuia, coincidențele nu se opresc aici.