Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ în cazul Elodiei, la 11 ani de la dispariția ei: „Și-a provocat DOUĂ AVORTURI în dormitor”

Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ în cazul Elodiei, la 11 ani de la dispariția ei: „Și-a provocat DOUĂ AVORTURI în dormitor”

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul Elodiei Ghinescu, cazul care a ținut în priză România timp de mai mulți ani. O serie de documente incendiare au fost dezvăluite de curând.

Cancan.ro a făcut publice documente secrete, care au fost ținute la secret de anchetatorii care s-au ocupat de cazul dispariției Elodiei Ghinescu.

Astfel, investigatorii au făcut o descoperire șocantă, potrivit căreia fosta avocată și-ar fi provocat două avorturi în locuința în care a trăit alături de soțul ei, potrivit Cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Altă explicație ulterioară, conform căreia sângele de sub podeaua dormitorului ar proveni de la două avorturi pe care victima și le-ar fi provocat în baia aferentă dormitorului, nu este susținută de nicio probă, fiind abandonată, de altfel, de inculpat în declarația dată în fața Curții, în care a afirmat că are o altă apărare după ce a văzut bine dosarul (f. 443 și urm. vol. III dosar apel)”, se arată în stenogramele unei ședințe care a avut loc la Curtea de Apel Pitești.

De altfel, din stenograme mai reiese că fostul polițist a dat declarații contradictorii în legătură cu modul în care și-a petrecut zilele de 29 și 30 august 2007, în momentul în care Elodia a dispărut

„Referitor la ziua dispariției soției sale, inculpatul, de asemenea, a dat declarații contradictorii cu privire la modul în care și-a petrecut zilele de 29 și 30 august 2007, precizând inițial că, în noaptea de 29/30 august 2007, a dormit acasă, împreună cu soția sa și cu fiul lor, aspecte care sunt contrazise de probele dosarului și asupra cărora a și revenit ulterior”, se mai arată în stenogramele șediței de la Curtea de Apel Pitești.