Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri din culisele Asia Express. A rupt tăcerea. Secretul din spatele camerelor
Dezvăluiri din culisele Asia Express. A rupt tăcerea. Secretul din spatele camerelor

Dezvăluiri din culisele Asia Express. A rupt tăcerea. Secretul din spatele camerelor

Asia Express este un show de televiziune care testează atât din punct de vedere psihic concurenții, dar mai ales din punct de vedere fizic. Un cameraman a făcut dezvăluiri de culise cu privire la dificilele încercări la care au fost supuși toți cei implicați în proiect. 

Cel de-al treilea sezon al Asia Express se desfășoară în Filipine și Taiwan. Lucian, unul dintre cameramanii de la Antena 1 povestit cu lux de amănunte provocările la care a fost supus, alături de concurenți.

„E mai greu ca-n armată, dar e o poveste din care îți dorești să faci parte și pe care o trăiești la cote maxime. Asia Express a fost un test și mi-a confirmat că am o condiție fizică bună. Am alergat cot la cot cu concurenții, dar nu m-am pregătit deloc înainte de plecare, deși am colegi care s-au antrenat la sală și și-au schimbat stilul de viață, înainte de show”, a dezvăluit Lucian pentru Vice.ro.

Asia Express: Jojo și Paul, bănuiți de terorism

Cameramanul a declarat că participanții show-ului s-au confruntat chiar cu reticența indienilor, care credeau că vedetele sunt de fapt teroriști.

„Da, au fost momente când am oprit camera, dar nu din cauza unor conflicte, ci pentru că Morodan avea nevoie la toaletă, când noi eram pe marginea unui drum. Au fost și situații mai delicate, deoarece depindea foarte mult de zona în care concurenții alegeau să caute cazare. În India, în Tamil Nadu, o zonă foarte religioasă, oamenii erau extrem de reticenți. Eu n-am avut probleme, însă Amer, colegul meu care a filmat cu Jojo și Paul, a trebuit să închidă la un moment dat camera și să plece din locul în care erau, pentru că se adunaseră destul de mulți oameni, iar pe Paul și Jojo îi bănuiau a fi teroriști”, a declarat cameramanul de la Antena 1.

Lucian a subliniat că deși provocările au fost uriașe, a devenit dependent de adrenalina oferită de acestea.

„La începutul filmărilor, am avut ceva probleme cu stomacul, până s-a acomodat organismul, dar până la urmă totul a fost ok. Mâncam multe fructe, orez, conserve de ton; aveau o pâine foarte bună, naan. Impactul cu India a fost iarăși foarte puternic, pentru că mirosurile mi-au dat de furcă. Altfel, adrenalina de care aveam parte în fiecare zi nu mă lăsa nici măcar să mă gândesc la posibilitatea de a renunța. Suntem și noi într-un cursă continuă”, a declarat Lucian pentru sursa citată.

Nico, Alex Velea, Speak, Florin Ristei, Răzvan Fodor și Maria Buză sunt doar câteva dintre vedetele sezonului 3 Asia Express.