Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri despre relația lui Marcel Ciolacu cu Gabriela Firea. Pare de necrezut, dar adevărul a fost aflat
Dezvăluiri despre relația lui Marcel Ciolacu cu Gabriela Firea. Pare de necrezut, dar adevărul a fost aflat

Dezvăluiri despre relația lui Marcel Ciolacu cu Gabriela Firea. Pare de necrezut, dar adevărul a fost aflat

Președintele PSD Marcel Ciolacu a transmis vineri, prezent fiind la Şcoala de Vară a TSD, că ministrul Gabriela Firea îl va învinge pe Nicușor Dan în lupta pentru scaunul de primar al Bucureștiului. Ciolacu a declarat vrea să dea uitării disensiunile din partid, reamintind că este coleg și prieten cu Gabriela Firea și că au lucruri de învățat unul de la celalalt.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că are de gând să cultive spiritul de echipă în partidul său, departe de „dezbinare și învrăjbire”. Pe lângă asta, Ciolacu spune că Gabriela Firea, ministru al Familiei și Egalității de Șanse, îi este o bună prietenă.

Marcel Ciolacu, despre șansele lui Nicușor Dan în fața Gabrielei Firea

Gabriela Firea este şi colega mea, şi prietena mea. Amândoi învăţăm unul de la altul. Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului. Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului simţ, a respectului.

Cu niciun coleg nu am trecut o linie roşie, dimpotrivă. Încerc, alături de Gabriela şi de toţi colegii mei, să aducem din nou climatul de camaraderie în interiorul PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un reper. Dimpotrivă, s-a condus cu învrăjbire, cu o intenţie clară de a dezbina şi de a conduce. Deja nu mai e un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea trebuie să aleagă: ori Primărie, ori Cotroceni

Într-o conferință de presă susținută recent la Focșani de liderul PSD Marcel Ciolacu, acesta a declarat că s-ar „bucura” dacă Gabriela Firea ar decide să candideze la alegerile pentru funcția de președinte al României.

„Și eu m-aș bucura ca viitorul președinte al României să fie o doamnă. Era un discurs al dlui secretar general PSD în față doamnelor, presupun că a dorit să fie mai binevoitor ca de obicei. Dacă dna Firea dorește să candideze în interiorul partidului pentru a accede (n.a. la statutul de candidat PSD la alegerile prezidențiale), eu nu am decât să mă bucur.

Singura problema este că va trebui cu colegii și cu dânsa să găsim un candidat pentru București. Încă nu au fost discuții clare cine. Toate alegerile vor fi în 2024, deci va fi candidatul și locul. Discuțiile mele cu d-na Firea au fost că dorește un nou mandat și eu personal și colegii o susținem pe dna Firea pentru un nou mandat la Primăria generală”, a declarat Marcel Ciolacu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: