Dezvăluiri despre experiența de dezintoxicare a vedetei Michelle Heaton. "Eram la doar un pas de moarte"

Dezvăluiri despre experiența de dezintoxicare a vedetei Michelle Heaton. "Eram la doar un pas de moarte"

Cântăreața Michelle Heaton a povestit într-un interviu oferit presei internaționale despre experiența sa din clinica de dezintoxicare. Vedeta consuma, zilnic, câte două sticle de vin și una de votcă. Fuma cocaină încă din anul 2018.

Cântăreața Michelle Heaton (41 ani), membră a grupului muzical britanic-irlandez Liberty X, a dezvăluit că se afla la doar un pas de moarte, în urma consumului de alcool și droguri timp de trei ani de zile. Într-un interviu acordat presei internaționale la doar 36 de ore după ce a părăsit programul de dezintoxicare, Michelle Heaton a dezvăluit că singura salvare a sa au fost prietenii din showbiz, în frunte cu Katie Price.

Prietenii cântăreței i-au plătit acesteia programul de dezintoxicare de la clinica The Priory, care a durat patru săptămâni. "I-am lăsat un mesaj lui Katie când mă aflam în clinică: Mi-ai salvat viața. Pentru că The Priory mi-a salvat, într-adevăr, viața. Nu făceam decât să mă sinucid. Niciodată nu m-am gândit la sinucidere, dar în fapt, asta făceam. Tânjeam după ajutor când nu-l puteam cere la propriu. Dar când ești dependent de o substanță, simți că nu mai ai nicio scăpare", a relatat Michelle Heaton.

Vedeta consuma, zilnic, alcool și fuma cocaină

Cântăreața consumase, zilnic, începând cu anul 2018, câte două sticle de vin și o sticlă de votcă și fuma cocaină. Vedeta se afla la doar un pas de moarte, dar nu a realizat asta până nu a ajuns în centrul de dezintoxicare. "Îmi amintesc că a fost un moment când am zis - Nu mă duc acolo. Prietena mea cea mai bună mi-a spus pe direct - Michelle, mori. A fost un efort comun din partea prietenilor mei, care voiau să mă mai vadă în viață", a povestit artista.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mamă a doi copii, Michelle Heaton a descoperit, în anul 2012, că moștenise gena BRCA2, adică prezenta un risc de 85% pentru dezvoltarea cancerului de sân și de 40% pentru dezvoltarea cancerului ovarian. Prin urmare, a decis să-și facă o mastectomie dublă în anul 2012 și o histerectomie în anul 2014.

"Histerectomia a provocat apariția timpurie a menopauzei. În documente, nu mai sunt femeie, nu mai am niciun organ feminin", a spus vedeta.

Cel mai grav caz de dependență de droguri internat în clinica The Priory

"Fără terapia de înlocuire a hormonilor (HRT), aș fi ca o fantomă. Dar am știut că trebuia să trec prin acea durere și suferință în urma deciziilor pe care le-am luat. Nu mi-am permis să plâng sau să cer ajutor și nu am avut niciun fel de terapie", a spus Michelle Heaton.

În aceste circumstanțe, cântăreața s-a reapucat de droguri și alcool. În clinica de dezintoxicare, vedetei i s-a transmis că enzima care determină starea ficatului uman trebuie să atingă nivelul 30 sau mai puțin, pentru a prezenta un organ sănătos. În cazul lui Michelle Heaton, enzima prezenta un nivel de 2.500.

"Medicii de la clinica la care am fost internată nu au mai avut de-a face cu un caz ca al meu. Unul dintre terapiști mi-a zis la un moment dat că nu erau siguri dacă voi mai putea trăi", a dezvăluit vedeta.

"Nu mă spălam, dar nu îmi păsa"

Pe măsură ce starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit, vedeta a renunțat și la a se îngriji. "Nu mă spălam, arătam jalnic, dar nu îmi păsa", a spus vedeta.

"În luna septembrie, anul trecut, am întrecut orice limită în ceea ce privește consumul de alcool și droguri. Eram atât de slabă încât doctorul îmi putea simți ficatul cu mâna liberă", a mai adăugat ea.

Relația cu copiii și familia sa încep să prindă contur pe măsură ce starea de sănătate a vedetei se îmbunătățește. "Mă simțeam ca o mamă rea - cea mai rea. Sunt foarte norocoasă că am doi copii frumoși, care vor să-și vadă bine mama. Vor să aibă prototipul de mamă amuzantă (...) Mă cheamă să joc fotbal cu ei, să le aranjez părul. Aceste lucruri mici, simple, nu am putut să le ofer.

Nu i-am expus niciunui fel de risc din punct de vedere fizic, dar m-au văzut bolnavă și au început să se îngrijoreze pentru mine. Se întrebau de ce țipam, iar soțul meu se întreba, uneori, dacă voi mai fi în viața a doua zi, când se va trezi", a mărturisit Michelle Heaton.

Michelle Heaton, interviu

Unul dintre punctele cele mai terifiante pe care le-a trăit artista a fost cu o seară înainte de a urca pe scenă, în Liverpool, în urma cu cinci luni de zile. "Mă simțeam foarte rău și stăteam întinsă pe jos. Țipam după ajutor. Îmi era foarte frig, tremuram și nu eram în stare nici să mă ridic, nici măcar să-mi mișc capul. Așa că a trebuit să decid să nu mai urc pe scenă. Am fost devastată", a spus Michelle, potrivit thesun.co.uk.