„De-acum înainte nu ne mai ascundem”. Cântareaţa a publicat pe contul său o fotografie în care apare alături de partenerul său la ‘Hollywood Cemetery’ din Los Angeles, unde este îngropat tatăl Rominei, Tyrone Power şi unde cei doi s-au dus pentru a comemora 58 de ani de la dispariţia faimosului actor. Între timp, Sweeney a distribuit şi el o fotografie în care apare împreună cu Romina Carrisi, fiica lui Al Bano și Romina, ca o demonstraţie a faptului că face parte din familie deja de mai mult timp.

Al Bano și Romina Power a reprezentat unul dintre cele mai faimoase duete din muzica italiană, fiind renumiți prin hituri precum "Felicita", "Sempre sempre", "Nostalgia Canaglia" sau "Liberta".

Al Bano, pe numele său adevărat Albano Carrisi, s-a născut în 1943 într-un mic sat din Italia. Când a împlinit 17 ani a pornit spre Milano. Într-o zi a citit în ziare că Adriano Celentano caută tinere talente și s-a dus să-și încerce norocul. I s-a spus personal de către marele Celentano că are voce frumoasă și a fost reținut printre colaboratorii săi. În 1965 a fost trimis, din inițiativa aceluiași Celentano, la concursul de preselecție pentru festivalul de muzică ușoară de la San Remo. Atunci a văzut-o pentru prima dată pe Romina. S-au plăcut de cum s-au văzut.

În 1966, Al Bano are un mare succes cu cântecul ''Nel stele'', care ajunge repede pe locul întâi în topurile italiene. Un an mai târziu, el însoțește trupa Rolling Stones în turneul său prin Italia. În 1968 înregistrează pentru radio, după care începe să fie asaltat de casele de discuri. Primește oferte pentru a juca în filme. Puțini sunt cei care știu că Romina i-a fost parteneră mai întâi pe ecran și după aceea în viață.

Actriță și cântăreață, Romina Francesca Power s-a născut în Los Angeles (California) pe 2 octombrie 1951, fiind fiica unor celebri actori: neuitatul june prim al anilor '30, actorul Tyrone Power, și actrița de origine mexicană Linda Christian. După divorțul părinților din 1956, pleacă împreună cu mama și sora ei Taryn mai întâi în Mexic, apoi în Italia, unde se stabilește. Urmează colegiul în Anglia și este din ce în ce mai interesată de muzică: asculta The Beatles și Bob Dylan, muzică americană și mariachi mexican, cânta la chitară și compunea.

În film își face debutul la vârsta de 14 ani cu rolul Stella din filmul "Menage all'italiana", unde joacă alături de actorul italian Ugo Tognazzi, dar îi este pentru prima oară admirată interpretarea în drama "Marquis de Sade: Justine", adaptarea cinematografică a romanului ''Justine ou les malheurs de la vertu'' al Marchizului de Sade, film regizat de Jesus Franco. În 1967, Albano și Romina s-au întâlnit în timpul filmărilor la producția "Nel Sole", numit după una dintre piesele artistului. În 1970, cei doi s-au căsătorit în Cellino San Marco. Au filmat împreună câteva filme, între 1967 și 1983. Cu toate acestea, între 1969 și 1974, Romina Power a lansat trei albume solo. În 1975, cuplul a lansat albumul de debut, "Dialogo", urmat de un lung șir de materiale discografice. Un an mai târziu, cei doi au reprezentat Italia la Eurovision cu piesa "We'll Live It All Again", interpretată în engleză și italiană.

Albano împreună cu Romina câștigă, în 1982, premiul al doilea la San Remo cu ''Felicita''. În același an, cuplul lansează două albume: "Felicita" și "Che Angelo Sei".

Anul 1984 le aduce marele premiul al Festivalului San Remo, cu piesa "Ci sara", de pe albumul "Effetto Amore". Urmează un contract semnat cu WEA și lansarea albumului de succes "Sempre sempre".

În 1987 apare unul dintre cele mai cunoscute albume Albano și Romina Power, "Liberta", dar este și anul unei noi participări la San Remo cu "Nostalgia canaglia".

Doi ani mai târziu apare albumul "Fragile", care include un duet Romina și Tyrone Power Jr., fratele său.În 1990, Albano și Romina lansează două noi albume de studio, "Fotografia di un momento" și "Weihnachten bei uns zu haus". După 1990 cuplul vizitează România și au un succes imens cu muzica lor atât în inima nostalgicilor muzicii lor, cât și în rândul tinerilor care nu le cunoșteau muzica.

Un an mai târziu, cuplul aniversează 25 de ani de mariaj. Fericirea însă a ținut puțin timp, pentru că, în ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia Carrisi, dispare în New Orleans. Pentru cei doi începe o perioadă de coșmar, căutări nesfârșite, iar cariera muzicală intră într-un con de umbră. Al Bano s-a despărțit de Romina în 1999. Pe lângă Ylenia, născută în 1970, cuplul mai are trei copii: Yari (1972), Cristel (1985) și Romina Jolanda (1987).

În octombrie 2013, cuplul muzical Al Bano și Romina Power cântă din nou împreună, la Moscova. Cei doi au cântat celebrele lor hituri în două concerte susținute la Crocus Hall din Moscova în fața a 8.000 de spectatori.

Al Bano a venit în repetate rânduri în România și a susținut mai multe concerte, dar în toamna anului 2014 a venit și împreună cu Romina. Cei doi au susținut un concert la București, la Sala Palatului, la 15 ani de la divorț și la aproape două decenii de când cei doi au renunțat să mai cânte împreună.