Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRE. A dispărut din România, după un scandal SEXUAL URIAȘ. „L-a dezbrăcat în pielea goală, i-a pus pistolul la tâmplă și i-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară”
DEZVĂLUIRE. A dispărut din România, după un scandal SEXUAL URIAȘ. „L-a dezbrăcat în pielea goală, i-a pus pistolul la tâmplă și i-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară”

DEZVĂLUIRE. A dispărut din România, după un scandal SEXUAL URIAȘ. „L-a dezbrăcat în pielea goală, i-a pus pistolul la tâmplă și i-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară”

Carlo Costly, fost atacant al echipei FC Vaslui, a fugit de la echipa „galben-verde”, după o poveste amoroasă ce s-a lăsat cu amenințări.

Carlo Costly, atacant din Panama, a ajuns în 2010 la FC Vaslui, fosta echipă finanțată de Adrian Porumboiu. Jucătorul a evoluat în 13 partide în Liga I, a marcat 4 goluri și a dispărut subit, explicând că nu mai poate locui într-un oraș periculos. Mai mult, el a spus că Porumboiu nu îi tratează corect pe fotbaliști.

Însă, astăzi, Mugurel Ilisei, impresarul care l-a adus pe Costly în România a povestit adevăratul motiv al dispariției hondurianului.

„Costly nu a mai venit în România din cauza unui episod pe care lumea nu-l știe. Avea o legătură amoroasă cu o româncă, soția sau prietena unui om de afaceri din Vaslui căruia i se spunea «Grecu'». Se ducea mereu la aia. Grecu' ăsta s-a prins că e ceva în neregulă și a pus camere video. L-a văzut când a venit și s-a dus peste ei. L-a dezbrăcat în pielea goală, i-a pus pistolul la tâmplă și i-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară. Costly a plecat imediat. De aia nu s-a mai întors în România”, a povestit impresarul pentru gsp.ro.

Un alt om apropiat fostei grupări din Vaslui a povestit pentru sursa citată: „Grecu ăsta era chiar grec. Avea vreo 160 de kilograme, niște stații de motorină prin județ și relații cu tot felul de interlopi. Într-o noapte, i-a prins pe Costly și pe Wesley cu femeia lui, o puștoaică. Wesley a reușit să fugă, dar pe Costly l-a dezbrăcat complet, l-a bătut, l-a amenințat și l-a aruncat afară. Ăsta nu a apucat decât să-și ia chiloții pe el. Nu și-a mai recuperat nicio haină, nimic. Cu fața tumefiată, a plecat a doua zi direct la aeroport și dus a fost. A mai venit o dată în România pentru că avea un cont la BCR. Și-a scos banii și a plecat”.