Andreea Dumitrescu și-a dat demisia din televiziune, potrivit unui anunț pe care l-a făcut marți seara, pe pagina sa de Facebook. Și-a făcut meseria cu mult drag, însă, acum a decis că este timpul să își ia rămas bun de la televiziunea unde a activat mai bine de doi ani, scrie Cancan.

„Azi se încheie doi ani și un pic la TVR! Au fost frumoși, nervoși, pasionanti, cu oameni minunați de la care am avut multe de învățat, cu experiențe unice pe care nu știu dacă voi avea ocazia să le mai trăiesc. A fost un loc in care mi-am făcut meseria cu mult drag și neîngrădit, iar când acest lucru nu a mai fost posibil pentru mine am ales să plec si sa încerc sa fac asta mai departe in alt loc.

Las însă în urmă o echipa care face toate eforturile în continuare pentru a aduce pe ecran știri echilibrate si documentate intr-o mare de zgomot. In ciuda celor întâmplate in cazul meu am toată încrederea că ei vor reuși să mențină standardele unor jurnale ca la carte. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, a fost o onoare! Rămas bun, TVR!”, este mesajul postat de Andreea Dumitrescu pe rețelele de socializare.