Evenimentul Zilei > Actualitate > Detaliu de ultim moment observat la Gheorghe Dincă. Ce poate să însemne
Detaliu de ultim moment observat la Gheorghe Dincă. Ce poate să însemne

Detaliu de ultim moment observat la Gheorghe Dincă. Ce poate să însemne

A fost sau nu agresat criminalul Gheorghe Dincă în închisoare? El dă de înțeles că da. O fotografie cu semne pe fruntea bărbatului ridică mari semne de întrebare.

Gheorghe Dincă are două semne clare pe frunte, apărute în urma unei agresiuni externe. Putea fi lovit, sau putea să se fi lovit, de exemplu, în cădere. Momentan nu se cunosc cauzele semnelor.

După arestare, Gheorghe Dincă i-a acuzat pe polițiști că l-ar fi lovit, și a cerut să fie și consultat de medici. El a mai comentat faptul că ar fi cazat într-o celulă prea mică, sau că nu i se dă apă destul de rece. La momentul respectiv însă, acesta nu avea semnele respective în frunte.

Acum opinia publică se întreabă dacă nu cumva criminalul de la Caracal e agresat pentru a mărturisi mai repede faptele comise. Informațiile pe care Dincă le-a oferit anchetatorilor au fost, de foarte multe ori, controversate. De exemplu, în cazul Luizei Melencu nu s-a putut stabili cu precizie dacă fragmentele osoase descoperite la liziera unei păduri din apropierea orașului, îi aparțin sau nu ei. Acestea vor fi expertizate la FBI.

Pe de altă parte, despre Dincă se vorbește că ar face parte dintr-o rețea de trafic de carne vie și a avut complici despre care nu dorește sau nu are voie să vorbească.

Sursa: Cancan.ro