Evenimentul Zilei > International > DETALII ŞOCANTE după tragedia din Spania: erau pregătite mai multe atentate cu bombă cu ajutorul a 120 de butelii cu butan!
DETALII ŞOCANTE după tragedia din Spania: erau pregătite mai multe atentate cu bombă cu ajutorul a 120 de butelii cu butan!

DETALII ŞOCANTE după tragedia din Spania: erau pregătite mai multe atentate cu bombă cu ajutorul a 120 de butelii cu butan!

Ies la iveală detali şocante după după atacurile teroriste din Spania. Mai exact, celula responsabilă de atacurile din Spania pregătea "unul sau mai multe atentate" cu bombă la Barcelona cu ajutorul a 120 de butelii cu butan. Acestea au fost descoperite într-o casă din orașul Alcanar, a declarat astăzi poliția spaniolă, potrivit relatărilor Agerpres, care preia o informație a agenției France-Presse.

Reamintim că joi o furgonetă a intrat într-o mulţime de oameni în zona Las Ramblas, Spania. După câteva ore, trei polițiști au fost călcați, intenționat, de altă mașină. Numărul morților a ajuns la 14, iar cel al răniților la peste 130. Gruparea Stat Islamic (ISIS) a revendicat atentatul.

 

LIVE TEXT. Spania sub TEROARE. Numărul MORȚILOR a ajuns la 14, peste 130 de răniți. TREI ROMÂNI printre victime, la Barcelona

"Începem să vedem clar că acesta este locul unde erau pregătiți explozibilii pentru comiterea unuia sau mai multor atentate în orașul Barcelona”, a declarat șeful poliției catalane, Josep Lluis Trapero.

 

UPDATE – SPANIA. Cinci TERORIȘTI, UCIȘI de poliție la Cambrils. JIHADIȘTII aveau VESTE EXPLOZIVE

Totodată, oficialul a afirmat că poliția catalană nu știe deocamdată dacă bărbatul căutat pentru atacurile din Spania se mai află încă în țară și nu a exclus posibilitatea ca acesta să fi trecut granița în Franța. "Dacă am fi știut că este în Spania și unde anume, am fi mers după el. Nu știm unde este”, a spus Josep Lluis Trapero.

 

Din Spania în Finlanda şi ACUM ÎN GERMANIA, ULTIMA ŢARĂ LOVITĂ de un ATAC SÂNGEROS. Breaking news!

Șeful poliției catalane a declarat, de asemenea, că nu poate confirma cine este șoferul care a condus camioneta ce a intrat în mulțime joi seara pe bulevardul Las Ramblas din Barcelona, omorând 13 oameni.

 

SPANIA, SUB IMPERIUL TERORII. Cea mai tânără victimă a atacului terorist, o fetiţă de numai trei ani

Bilanțul victimelor celor două atentate produse joi în Spania, la Barcelona și Cambrils, comise ambele cu vehicule care au intrat în plină viteză în mulțimi de oameni, este de 14 morți, a anunțat vineri direcția generală a Protecției civile din Catalonia. Numărul răniților este de peste 100, iar victimele, morți și răniți, sunt de 35 de naționalități.

 

SPANIA coboară drapelul ÎN BERNĂ! TREI ZILE de DOLIU NAȚIONAL

O casă a explodat, miercuri seara, din cauza unei acumulări de gaze, în orașul Alcanar. Ulterior, s-a descoperit că aici era „sediul” celulei teroriste care pregătea atentatele.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: