DETALII INCREDIBILE despre intimidarea unei JUDECĂTOARE. ADEVĂRUL despre DEMASCAREA și DERAPAJELE din sistem

DETALII INCREDIBILE despre intimidarea unei JUDECĂTOARE. ADEVĂRUL despre DEMASCAREA și DERAPAJELE din sistem

Judecătoarea Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj face fără rețineri dezvăluiri incredibile legate de abuzurile și derapajele din sistem. Tocmai din acest motiv împotriva ei au fost declanşate operaţiuni de intimidare şi de denigrare.

Concret, Adina Daria Lupea a fost avertizată să dea explicaţii în faţă Inspecţiei Judiciare, după ce a dezvăluit, marţi 17 octombrie 2017, la România TV, că informaţiile prezentate de propagandă cum că petiţia iniţiată de “Formumul Judecătorilor”, asociaţie condusă de judecătorii Dragoş Călin şi Ionuţ Militaru de la Curtea de Apel Bucureşti, scrie Luju.ro. 

Conform sursei citate mai sus, de fapt „petiția” a fost semnată în special de procurori, aceştia depăşind cu mult numărul judecătorilor. Această confirmare publică a unei situaţii cunoscută printre judecătorii şi procurorii de bună credinţă a declanşat războiul împotriva Adinei Daria Lupea, care acuză că a fost denigrată pe forumul judecătorilor, un grup de discuţii pe internet, moderat judecătorul Dragoş Călin.

Adina Maria Lupea a dezvăluit la RTV că un coleg a fost avertizat ca ar trebui sa ii fie frica sa mai scrie pe forumul judecatorilor. Iar cel care l-ar fi avertizat ar fi fost chiar Dragos Calin. Iată o parte din declarațiile care au fost făcute la TV. 

Ne puteți urmări și pe Google News

„A fost o petitie intr-adevar, semnata de foarte multi magistrati, sa ne raportam la numarul de magistrati in functia de judecator si de procuror. Daca va uitati la petitia respectiva, o sa constatati ca peste doua treimi sunt procurori. Eu nu vreau sa se mai vorbeasca despre majoritatea covarsitoare de judecatori care a semnat acel act. Nu e adevarat. Acel act a fost semnat de mai putin de o treime, o patrime din judecatorii din Romania. In Romania sunt 4758 de judecatori activi. 

Va rog frumos sa verificati cati au semnat acea petitie. Daca veti continua sa lecturati lista semnatarilor, cei mai multi sunt procurori. (...) Va rog frumos sa verificati semnaturile, cei mai multi sunt procurori. Au strans semnaturi cu arcanul. Am o gramada de colegi procurori care au venit la mine in birou si mi-au spus, eu nu am semnat lista aia, eu am fost in concediu, eu nu stiu despre ce e vorba. Nu vreau sa dau in colegii mei, nu este un fals. A fost un fenomen de o oarecare anvergura, creat de cineva, care a vrut sa vada ca in sprijinul unei anumite opinii se aduna mii de magistrati. Toata chestiunea aceasta a fost coordonata si concentrata. Si nu vreau sa va spun de catre cine. Eu nu vreau sa dau in colegii procurori, sa nu ma intelegeti gresit, dar eu stiu in ce conditii au fost obtinute semnaturile de la procurori”.

Citește mai multe AICI