Procurorii DIICOT Pitești au efectuat la începutul lunii noiembrie mai multe descinderi în municipiul Câmpulung. Mai mulți bărbați și o elevă de 17 ani au fost audiați, iar acuzațiile care li se aduc sunt deosebit de grave: trafic de minore, act sexual cu minore și pornografie infantilă. Douăzeci de eleve minore, printre care unele de numai 12 ori 13 ani au fost traficate timp de mai mult de un an. Printre bărbaţii duşi la audieri la DIICOT Piteşti s-au aflat Ion Popescu (51 de ani), Mihai Sorin Cîrstea (50 de ani) şi Ştefan Nedelcu (70 de ani). 

La audieri a fost adusă și o elevă de 17 ani, Alice Bărăitaru, acuzată că le furniza eleve bărbaților. Tânăra a fost inițial martoră în dosar, devenind ulterior suspectă. Unul dintre urmăriții din dosarul de trafic cu minore este un învățător de la Școala Poienarii de Muscel, Ion Popescu, în privința căruia existau suspiciuni că ademenea minorele cu mici atenții, cadouri, chiar și dulciuri. Învățătorul Popescu este acuzat că filma partidele de sex cu minorele, după care le publica pe internet, șantajându-le apoi că, dacă nu continuă să întrețină relații sexuale și cu alți bărbați, le va dezvălui identitatea.

Procurorii DIICOT Piteşti au zeci de interceptări telefonice în acest dosar, interceptări ce probează cât se poate de clar faptele.

Din 2015 până la momentul de față, cele 20 de minore implicate în afacere au întreținut raporturi secuale cu mai mulți indivizi, în schimbul a diferite sume de bani. Motivele pentru care tinerele au ajuns în această situație sunt unele clasice în astfel de cazuri, oricât ar fi de șocante: sărăcia, neajunsuile și faptul că părinții nu le sunt alături în perioada delicată a adolescenței.

Mai multe detalii despre cazul uluitor de sex cu minore de la Câmpulung, citiți aici

 

Te-ar putea interesa și: