Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii de ultimă oră despre asasinatul de la Arad. Cine ar fi criminalul
Detalii de ultimă oră despre asasinatul de la Arad. Cine ar fi criminalul

Detalii de ultimă oră despre asasinatul de la Arad. Cine ar fi criminalul

Lucian Bode a transmis noi detalii referitoare la cazul de asasinat de la Arad. Anchetatorii solicită ajutorul experților din străinătate. Există suspiciuni în privința naționalității criminalului - anchetatorii spun că acesta nu ar fi fost român și a părăsit țara imediat după comiterea infracțiunii.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis că ancheta privind asasinatul de la Arad continuă. Anchetatorii care se ocupă de cazul de crimă în care a fost implicat Ioan Crișan solicită ajutorul experților din străinătate și au suspiciuni conform cărora inculpatul nu ar avea cetățenie română și ar fi părăsit țara imediat după comiterea faptei.

Asasinul plătit nu e român

Potrivit ultimelor detalii oferite de către ministrul de Interne, Lucian Bode, asasinul plătit nu ar avea cetățenie română și ar fi părăsit țara imediat după comiterea infracțiunii.

Demnitarul a mai precizat că familia asasinatului Ioan Crișan este monitorizată de MAI și, de asemenea, că Parchetul colaborează cu toate structurile statului pentru a rezolva cazul de față, conform romaniatv.net.

Amintim că Evenimentul Zilei a scris în exclusivitate despre posibile ramificații în cazul atentatului de la Arad. Anchetatori din zona de investigație a cazului de față au lansat anumite ipoteze de lucru conform cărora asasinii lui Ioan Crișan sunt din Serbia sau Ucraina, foști militari având legături cu Mafia Italiană.

Cine a pus bomba?

Sunt indicii clare că a fost opera unui profesionist, un om cu pregătire militară care știa să manevreze explozivul TNT. Care putea să construiască un dispozitiv de declanșare la comandă, prin apel telefonic, care știa cum să-l plaseze în așa fel încât să nu dea nici o șansă victimei, dar în același timp să fie vizibil. În așa fel încât să nu existe victime colaterale, ceea ce-l face să nu fie atac de tip terorist, să coordoneze explozia cu momentul în care nimeni nu este în jurul mașinii.

 „E drept că sunt foarte multe întrebări fără răspuns şi da, se confirmă acea informaţie, potrivit căreia există un cerc foarte restrâns de suspecţi şi anchetatorii ştiu cu exactitate ce s-a întâmplat acolo în momentul de faţă, numai că se încearcă să se ajungă la capul reţelei, acel individ care a comandat acest  asasinat (…) Am reuşit să aflăm astăzi şi faptul că s-a folosit acele substanţe explozive şi anume acel TNT, iar din datele pe care le deţin nu vorbim de un amator, ci vorbim de un profesionist care a amplasat acel dispozitiv exploziv într-un timp extrem de scurt, 1 minut. Foarte multe date arată că s-ar fi întâmplat în parcarea din faţa apartamentului său”, a transmis Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Din datele Evenimentului Zilei, obținute în mod exclusiv din surse polițienești, suspecții sunt din Serbia sau Ucraina, foști militari. Cei care au comandat asasinatul au legătură cu Mafia Italiană, traficul de droguri dinspre Siria și Turcia folosind România ca și țară de tranzit. Spre Occidentul bogat, via Serbia și Albania.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: