Povestea cutremurătoare a femeii ucise şi aruncate în tufişuri la Ploieşti a îngorzit întreaga ţară. Presa locală scrie că anchetatorii au reuşit să identifice victima şi au mers la domiciliul acestuia, pentru a căuta detalii care să ducă la elucidarea cazului, potrivit Romania TV. 

Persoane care o cunoşteau pe femeia ucisă, au povestit anchetatorilor că aceasta era căsătorită cu un cadru militar din MApN şi au împreună un fiu.

Pe lângă acestea, oamenii au mărturisit că ultima perioadă în familia celor doi a fost marcată de situaţii foarte tensionate, care au determinat-o  pe femeie să părăsească domiciliul conjugal miercuri seară, iar după ora 2:00 nu a mai fost de găsit.

Femeia în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată în plină stradă, iar cadavrul i-a fost ascuns într-un tufiş de la marginea drumului.

În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că victima a fost ucisă în altă parte, ulterior cadavrul fiind abandonat în tufişurile de la marginea străzii. Autorităţile şi criminaliştii au dispus căutarea criminalului în tot oraşul Ploieşti, ajutaţi şi de câinii de urmă, însă la momentul de faţă nu au nicio pistă.

Crima are loc la o lună după ce o altă tânără din Ploieşti a fost înjunghiată de şapte ori, de fostul iubit în cofetăria în care lucra.