Evenimentul Zilei > EVZ Special > Despărțit de familie de Meghan, Harry face bani din boala mamei sale, Prințesa Diana
Despărțit de familie de Meghan, Harry face bani din boala mamei sale, Prințesa Diana

Despărțit de familie de Meghan, Harry face bani din boala mamei sale, Prințesa Diana

Seria „The Crown”, în care vor apărea scene explicite privind boala de care suferea Prințesa Diana, va fi disponibilă pe Netflix, după ce Harry și Meghan au parafat un contract cu gigantul de streaming.

Harry și Meghan Markle au semnat un contract de 112 milioane de lire sterline cu Netflix, pentru difuzarea seriei „The Crown”, care va conține scene explicite despre tulburarea de care suferea Prințesa Diana.

Aceasta suferea de bulimie, iar cei doi fii ai ei, Harry și William, nu s-au sfiit să vorbească public despre această problemă din viața mamei lor. Dramatica serie TV, care va fi disponibilă pe Netflix, va bifa sezonul cu numărul 4, din noiembrie, și se concentrează pe bătălia Dianei cu tulburarea alimentară din anii ’80, conform The Sun.

În episoadele care se referă la căsătoria dărâmată a Dianei cu prințul Charles, actrița Emma Corrin, în vârstă de 24 de ani, va fi văzută căutând mâncare înainte de a vărsa într-o toaletă.

„William și alți membri ai familiei nu prea au fost de acord cu această serie TV, dar Harry a ales să accepte parteneriatul cu Netflix în acest caz”, a spus o persoană din televiziune.

„Este ultimul dintr-o lungă linie de puncte de aprindere între frați, dar există puțini subiecți mai sensibili decât situația mamei lor. Spectatorii serialului The Crown, care este o privire sinceră asupra domniei Reginei, nu s-ar aștepta ca scenariștii să ignore ceva care este acum o chestiune publică. Dar nici Familia Regală nu s-ar aștepta ca unul dintre ei să ia banii obținuți din profiturile unor emisiuni de acest gen”, a mai spus sursa.

Acordul de 112 milioane de lire sterline acceptat de Meghan și Harry face parte din efortul lor de a deveni independenți din punct de vedere financiar, după ce s-au retras din rolurile lor de membri ai familiei regale în acest an.

Însă Windsor-ul are o ranchiună continuă împotriva serialului The Crown pentru portretizarea sa fără restricții a familiei lor. Bulimia Dianei este o afecțiune bine documentată cu care ea s-a luptat de ani de zile.

Un purtător de cuvânt al Left Bank Pictures, care face The Crown pentru Netflix, a declarat: „Producătorii au lucrat îndeaproape cu organizația caritabilă pentru tulburări de alimentație, BEAT, pentru a se asigura că portretizarea bulimiei prințesei Diana în sezonul al patrulea a fost atât corectă cât și tulburată în mod sensibil”.

„Nu mă plăceam. Eram rușinată că nu puteam face față presiunilor. Sufeream de bulimie de câțiva ani și era ca o boală secretă. Este un model repetitiv care este foarte distructiv. A fost mecanismul meu de evadare”, mărturisea Prințesa Diana, într-un interviu acordat BBC.

„Trebuie să fim practici cu această tulburare și să nu o ascundem în întuneric, unde se agravează. Acestea sunt boli și trebuie tratate. Sănătatea mentală trebuie să fie luată la fel de în serios ca sănătatea fizică”, spunea Prințul William în cadrul acestui documentar, produs de Mark Austen și fiica sa, Maddie.

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: