Evenimentul Zilei > Social > Descoperirea făcută de un grup de mineri din Rusia. Statuia ciudată găsită într-o mină de cărbune
Descoperirea făcută de un grup de mineri din Rusia. Statuia ciudată găsită într-o mină de cărbune

Descoperirea făcută de un grup de mineri din Rusia. Statuia ciudată găsită într-o mină de cărbune

Mai mulți mineri din Rusia au făcut o descoperire care a uimit tot internetul. Ei au găsit statuia unui înger care avea un scut. Clipul video în care se poate vede această statuie a devenit foarte repede viral, iar internauții au început să spună a cui ar putea fi statuia.

Minerii din Rusia au găsit statuia cu îngerul în zăcământul de cărbune din Elga. Oamenilor li s-a părut la început că este o figurină ciudată care are un scut și o sabie, dar ulterior au observat aripile din spate. Clipul postat pe internet a devenit viral, iar mulți dintre internauții care l-au vizionat au spus că statuia pare să îl întruchipeze pe Sfântul Arhanghel Mihail, conducătorul Oștirii Cerești și principalul soldat al lui Dumnezeu.

Sfântul este prezentat cu un scut în Biblie. În ciuda asemănării cu arhanghelul, alte persoane care au vizionat videoclipul au spus că statuia este falsă. Scepticii au adăugat că în spatele acestei descoperire s-ar afla serviciile speciale ruse care ar vrea să arate că Dumnezeu susție Moscova în războiul din Ucraina și că Rusia ar trebui să fie învingătoare, potrivit Трудный День О.Н.И.

Sfântul Arhanghel Mihail a condus Oastea Cerească

În Biblie se spună că Sfântul Arhanghel Mihail este conducătorul întregii Oștiri Cerești care a luptat împotriva Satanei și a îngerilor căzuți. În Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul se spune despre Sfântul Mihail că, alături de soldații lui ,„a pornit război cu balaurul. Și se războia și balaurul și îngerii lui. Și n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Și a fost aruncat balaurul cel mare, șarpele de demult, care se cheamă diavol și satana, cel ce înșeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ și îngerii lui au fost aruncați cu el”.

Numele de arhangel arată rangul pe care îl are sfântul în ierarhia celor nouă cete, dar și faptul că este superior față de ceilalți îngeri. Numele Arhanghelului Mihail înseamnă „Cel ce este ca Dumnezeu” și este considerat cel mai puternic dintre toți Arhanghelii. Sfântul Mihail este adesea ilustrat purtând armura de războinic, o sabie sau o lance. În multe imagini sau icoane apare când calcă un dragon sau pe Lucief pe gât.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: