Evenimentul Zilei > International > Descoperire macabră în Italia. O româncă a fost ucisă şi aruncată pe câmp
Descoperire macabră în Italia. O româncă a fost ucisă şi aruncată pe câmp

Descoperire macabră în Italia. O româncă a fost ucisă şi aruncată pe câmp

Pe un câmp din localitatea Busto Arsizio, în apropierea orașului Milano, Italia, a fost găsit cadavrul unei tinere românce care era într-o stare avansată de degradare.

Potrivit anchetatorilor care au început învestigarea cazului, trupul neînsufleţit este al unei tinere de 20 de ani din România.

Femeia a fost găsită întâmplător de un bărbat care tăia iarba pe terenul său.

Îngrozit de descoperire, bărbatul a anunţat Poliţia Locală. Câteva minute mai târziu, poliția sosea la fața locului, pentru a începe investigațiile.

Deoarece trupul femeii era într-o stare avansată de degradare, medicii legiști nu au putut să tragă nicio concluzie după primele cercetări.

 

Lângă cadavrul femeii a fost descoperită o carte de identitate, ce aparținea unei românce. Din investigaţiile anchetatorilor a reieşit că acesta nu ar fi avut relații strânse cu familia, motiv pentru care dispariția nu a fost raportată autorităților.

Medicii legişti au programat autopsierea cadavrului femeii pe data de 29 august, când vor încerca să obţină mai multe date despre modul în care a murit tânăra româncă, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: