Cea mai mare PUŞCĂ din lume a SPULBERAT 90 de păsări dintr-un foc. Cum arată TERIBILA armă | GALERIE FOTO 

Biserica datează din perioada 324-638 d.Hr., când zona în care se află azi statul Israel şi teritoriile palestiniene se afla sub dominaţia Imperiului Bizantin, au anunţat, miercuri, arheologii, citaţi de DPA, conform Agerpres.

Biserica făcea parte dintr-un punct de popas al călătorilor pe drumul dintre Ierusalim şi zona de coastă, care includea porturi antice cum ar fi Jaffa, a declarat Autoritatea pentru Antichităţi din Israel.

Complexul a fost descoperit în afara Ierusalimului, în apropiere de intrarea în oraşul Abu Gosh, de-a lungul autostrăzii nr. 1.

În Israel, săpăturile sunt obligatorii înainte de începerea unei construcţii, iar excavaţiile au fost finanţate de Compania de Drumuri Naţionale, care efectuează lucrări de modernizare ale autostrăzii principale.

Biserica includea o capelă laterală, cu o lungime de 6,5 metri şi o lăţime de 3,5 metri, şi era pavată cu mozaic alb. Un bazin destinat botezurilor, în formă de trifoi cu patru frunze, simbolizând o cruce, a fost descoperit într-unul dintre colţurile capelei.

Fragmentele de tencuială de culoare roşie descoperite de arheologi indică faptul că zidurile bisericii au avut
fresce. Lângă biserică, săpăturile au scos la iveală mai multe camere, destinate locuirii sau depozitării. Într-una dintre acestea a fost descoperită o cantitate mare de plăci ceramice.


  DEZASTRU iminent! Vine SFÂRŞITUL LUMII şi JUDECATA DE APOI şi nimeni nu va scăpa de asta. Până şi NASA a luat atitudine