DEZASTRU iminent! Vine SFÂRŞITUL LUMII şi JUDECATA DE APOI şi nimeni nu va scăpa de asta. Până şi NASA a luat atitudine

DEZASTRU iminent! Vine SFÂRŞITUL LUMII şi JUDECATA DE APOI şi nimeni nu va scăpa de asta. Până şi NASA a luat atitudine

Sfârşitul lumii este aproape, iar apocalipsa de care oamenii s-au temut întotdeauna va rade omenirea de pe faţa pământului.

  AMENINȚARE IMINENTĂ! Planeta este în PERICOL. Se va întâmpla un DEZASTRU similar cu dispariția DINOZAURILOR

 

Cel puţin aşa susţin conspiraţioniştii, ale căror noi teorii circulă, în present, pe Internet şi afirmă că Terra va fi lovită de un asteroid în perioada 22-28 septembrie 2015, conform dailyrecord.co.uk.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conspiraţioniştii consideră că întreaga civilizaţie va dispărea peste doar câteva luni, însă nu se opresc aici. Ei sunt convinşi că asteroidul care va lovi Pământul va genera “cea de-a doua venire a lui Iisus” şi începutul “Judecăţii de Apoi”, care va dura timp de şapte ani.

Totodată, conspiraţioniştii susțin că politicienii știu ce urmează să se întâmple, însă nu vor să vorbească despre asta, şi cred că dezastrul va declanșa venirea la putere a grupurilor Illuminati, cu așa-zisa „Noua Ordine Mondială”, și că aceștia vor prelua controlul asupra afacerilor mondiale.

Teoriile aparţin doar anumitor grupuri religioase, iar oamenii de ştiinţă s-au dezis de astfel de predicţii.

Totodată, NASA monitorizează constant asteroizii şi cometele ale căror trasee pot să se intersecteze cu Terra în viitor.

„NASA nu știe nimic despre nici un asteroid sau cometă care urmează să intre în coliziune cu Pământul, deci proprietatea unei ciocniri majore este foarte mică. De fapt, putem spune că niciun obiect de dimensiuni mari nu este predispus să lovească Pământul în următorii câteva sute de ani”, a declarat unul dintre reprezentanții NASA.

  SUA mută DECISIV! Cum arată vehiculul aerian HIPERSONIC care ÎNGROZEŞTE Moscova | FOTO şi VIDEO