Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai mare PUŞCĂ din lume a SPULBERAT 90 de păsări dintr-un foc. Cum arată TERIBILA armă | GALERIE FOTO
Cea mai mare PUŞCĂ din lume a SPULBERAT 90 de păsări dintr-un foc. Cum arată TERIBILA armă | GALERIE FOTO

Cea mai mare PUŞCĂ din lume a SPULBERAT 90 de păsări dintr-un foc. Cum arată TERIBILA armă | GALERIE FOTO

Proiectată pentru a trage de pe o mică ambarcaţiune de pescuit, puşca-tun avea menirea de a ucide un număr cât mai mare de păsări de apă în timpul unei vânători.

  AMENINȚARE IMINENTĂ! Planeta este în PERICOL. Se va întâmpla un DEZASTRU similar cu dispariția DINOZAURILOR 

Cu teribila puşcă a fost doborât şi un record: 90 de păsări au fost ucise, dintr-un foc, cu cea mai mare puşcă din lume, care a fost folosită de la mijlocul secolului XIX şi până începutul secolului XX.

Puştile gigantice erau folosite, iniţial, pentru vânătoarea sportivă, iar reculul era atât de mare, încât barca în care se afla vânătorul şi în care fixase puşca era împinsă zeci de metri pe suprafaţa apei.

În mod deloc surprinzător, folosirea cele mai mari puşti din lume a dăunat grav ecosistemului în zonele în care era utilizată. Până la mijlcoul secolului XIX, majoritatea statelor americane au interzis folosirea acestei puşti, care a continuat, însă, să facă ravagii în Marea Britanie.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arăta cea mai mare puşcă din lume cu care au fost ucise, dintr-un foc, 90 de păsări.


  SUA mută DECISIV! Cum arată vehiculul aerian HIPERSONIC care ÎNGROZEŞTE Moscova | FOTO şi VIDEO