Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire INCREDIBILĂ făcută de NASA! Anunțul a făcut în urmă cu puțin timp
Descoperire INCREDIBILĂ făcută de NASA! Anunțul a făcut în urmă cu puțin timp

Descoperire INCREDIBILĂ făcută de NASA! Anunțul a făcut în urmă cu puțin timp

NASA a făcut de curând un anunț foarte important. Americanii au descoperit219 planete în afara sistemului nostru solar, scrie The Independent.

NASA anunță că dintre aceștia, 10 au zone muntoase precum Terra și în plus, se află în ceea ce specialiștii numesc "zona de aur", adică nu foarte departe de soarele lor. Mai concret, aceste zone nu sunt supraîncălzite, dar nici foarte friguroase, ceea ce ar permite viața în condiții normale.   În opinia oamenilor de știință, prezența apei este considerată un factor cheie pentru existența vieții.

NASA a anunțat pe Twitter, iar descoperirea duce numărul de exoplanete descoperit în afara sistemului nostru solar, cu ajutorul telescopului Kepler, la peste 4.000.

NASA (National Aeronautics and Space Administration), agenție reponsabilă cu programul spațial public al Statelor Unite ale Americii și cu cercetare aerospațială civilă și militară pe termen lung. NASA a fost înființată în 1958.

Viziunea NASA este de „a îmbunătăți viața aici, a extinde viața acolo și a găsi viață dincolo”. Misiunea sa este de „a înțelege și proteja planeta mamă, a explora Universul, a căuta viață și a inspira următoarea generație de exploratori”. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: