Descopeire şocantă în peretele unui apartament! Imaginile au devenit virale pe social media după ce tânăra a povestit prin ce a trecut.
Este incredibil ce a descoperit o tânără în spatele oglinzii din baie după ce s-a instalat în noul său apartament. Totul a început cu un curent de aer rece care nu ştia de unde poate veni, povesteşte tânăra. Apoi s-a transformat în cea mai nebună experienţă din viaţa sa, a mai povestit femeia pe social media.

Descopeire şocantă în peretele unui apartament! Imaginile au devenit virale

O tânără care s-a mutat într-un nou apartament în New York a început să facă o investigație prin locuință pentru că era foarte frig. Deşi avea încălzirea dată la maxim în casă, totuşi era rece, venea curent şi nu ştia de unde pentru că geamurile erau închise.

Samantha Hartsoe a povestit în video postat pe scoal media cum a descoperit un curent de aer rece în baie, deși nu are geam.

Acest lucru a făcut-o să cerceteze și în spatele oglinzii

Imediat tânăra a avut parte de un șoc atunci când a văzut că în spatele ei. Aceasta a descoperit o gaură uriașă în perete. Când s-a uitat cu atenţie şi-a dat seama că putea vedea în apartamentul vecin, care era abandonat.

Tânăra a documentat toată aventura și chiar a pătruns în apartamentul vecin pentru a vedea ce se află acolo. I-a avut alături pe prietenii ei însă și s-a întors teafără.

Clipurile sale au adunat milioane de vizualizări, iar întâmplarea i-a dus pe toți cu gândul la un film horror.
Cineva a scris la postarea ei: Mi-a plăcut absolut suspansul, misterul, drama și simțul umorului pe care îl are această femeie! Ca să nu mai vorbim de nervii ei de oțel pentru a cădea într-un rece întunecat. Cameră abandonată de Dumnezeu știe cine! A fost mult mai distractiv decât orice am văzut în ultima vreme la televizor. Cumva, într-un fel, sper că va face mai multe din asta! Văd aici o carieră în devenire!
Un alt comentaor: Fată, ești curajoasă! Dacă aș fi fost acolo, aș fi intrat cu tine să investighez. Mai multe imagini puteţi vedea AICI.