Evenimentul Zilei > Justitie > Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră, a dat cu subsemnatul la Parchet
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră, a dat cu subsemnatul la Parchet

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră, a dat cu subsemnatul la Parchet

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost audiat, astăzi, de procurori după ce mașina sa de peste 150.000 de euro a disprut din fața blocului, într-o zona centrală a Capitalei.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, devenit cunoscut după ce a declarat într-un interviu că era pregătit să tragă cu armă în manifestanții contra OUG13 și care a reclamat, acum o lună, că i-ar fi fost furată mașină, insinuează că nu e vorba despre un simplu furt.

Cătălin Rădulescu a făcut vâlvă, când s-a plâns că a rămas fără mașină de 150.000 euro, care i-ar fi fost furată de lângă sediul SRI, unde o parcase.

"Asta după ce, am umblat prin Parlament după semnături, că să fie modificate Legile Justiției. Am ajuns acasă seara, pe la 22:00, și dimineață, când să plec, mașină nu mai era. Am făcut plângere și a venit o echipa mare de polițiști, vreo 20 – 25, care au făcut tot ce trebuie. Va dați seama, au furat o mașină de lângă Parlament și SRI, că eu acolo stau, într-o zona monitorizată”, a spus deputatul imediat după dispariția autoturismului.