Evenimentul Zilei > Social > Denisa Răducu nu a murit de cancer la ficat!
Denisa Răducu nu a murit de cancer la ficat!

Denisa Răducu nu a murit de cancer la ficat!

După moartea tragică a manelistei apar informații noi. Mai multe surse de încredere din lumea medicală ne-au dezvăluit, în exclusivitate, boala care a răpus-o pe Denisa.

Mai mult, se pare că tânăra a dus lupta mai bine de un an, nu doar câteva luni cum s-a vehiculat de la apariția informației în presa tabloidă.

În timp ce Denisa Răducu devenise un exemplu al campaniilor de avertizare în privința hepatocarcinomului, artista se lupta, de fapt, cu un alt tip de cancer: cel ovarian. „Denisa a avut cancer ovarian, nu hepatic iar metastazele s-au întins la ficat și la plămâni. A descoperit boala în urmă cu mai bine de un an și a luptat cât a putut”, ne-a dezvăluit sursa, asigurându-ne că artista nu a avut aceeași boala cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care s-a stins și ea anul acesta.

Din păcate, cancerul ovarian este deseori greu de depistat la timp și tratat. În România, două mii de cazuri noi apar în fiecare an.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.