Evenimentul Zilei > Actualitate > Denisa Manelista și-a găsit un aliat surpriză în lupta cu televiziunile. EXCLUSIV
Denisa Manelista și-a găsit un aliat surpriză în lupta cu televiziunile. EXCLUSIV

Denisa Manelista și-a găsit un aliat surpriză în lupta cu televiziunile. EXCLUSIV

Ultra-mediatizatul caz al Denisei Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, ia o turnură interesantă. După cum se știe, starea precară de sănătate a tinerei în vârstă de numai 27 de ani este subiectul a zeci de ore de dezbateri televizate. Ea a sesizat Consiliul Național al Audiovizualui, cerând să fie interzise dezbaterile privind evoluția sa medicală.

În ședința CNA de joi dimineață a fost luată în discuție sesizarea Denisei. Radu Herjeu, membru al Consiliului, a scris pe pagina sa de socializare: ” CNA live: o tânară foarte bolnavă solicită radiodifuzorilor să nu mai abordeze starea ei de sănătate sau viața ei privată. CNA e nevoit să le amintească posturilor că există un cod care TREBUIE RESPECTAT în întregul lui, deci și în privința dreptului la viață privată. Ăsta e universul media din România!”

CNA a decis să emită un comunicat prin care să atragă atenția televiziunilor privind abordarea unor subiecte care țin de diagnosticele medicale ale unor persoane. Dacă dezbaterile vor continua, se va decide pentru fiecare caz în parte.