Deputatul Dragoş-Petruţ Bârlădeanu şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD şi va activa ca neafiliat. Acesta menţionează că începând din data de 22 octombrie nu mai este membru al grupului parlamentar al PSD, din care şi-a dat demisia, şi va face parte din grupul deputaţilor neafiliaţi.

Dragoş-Petruţ Bârlădeanu a fost ales pe listele PSD deputat în circumscripţia electorală nr. 41 Vrancea. Deputatul nu mai nu se mai regăseşte pe liste pentru un nou mandat de parlamentar.

Biroul permanent al Camerei Deputaților a luat luni act de demisia deputatului Dragoș Bârlădeanu de la Grupul parlamentar PSD. Fostul vicepreședinte al CJ Vrancea timp de două mandate, între 2008 și 2016, Bârlădeanu a fost ales pe listele PSD pentru un mandat de deputat de Vrancea, la alegerile din 2016, informează Agerpres.

Cu ce s-a făcut remarcat Dragoş-Petruţ Bârlădeanu

 La loc de frunte s-au aflat mesaje de genul “Iohannis reprezintă interesele străinilor”, “Iohannis a vândut copii în străinătate”, “Iohannis nu e ortodox ”. Toate aceste mesaje negative s-au întors împotriva candidatului PSD, la un moment dat.
„De ce nu trebuie ales acest Iohannis? Pentru că acest Iohannis, înainte să fie primar a vândut copii în străinătate. Copii din Vrancea, din România, din Vidra, au fost vânduţi în străinătate pe bani grei. Are şase case. Prima casă şi-a făcut-o din banii pe care i-a câştigat de pe urma copiilor vânduţi”, le-a spus unor cetăţeni din Vidra trimisul lui Oprişan.
Discursul manipulator a fost susţinut luni, 11 noiembrie 2014, în timp ce autorităţile judeţene inaugurau în faţa oamenilor din Vidra, culmea, începerea reparaţiilor electorale la un drum local. Înregistrarea de inspiraţie FSN-istă arată că sindromul -Demaziaruldevranceagogus Latrans- a infectat grav PSD Vrancea şi oamenii lui Oprişan”, a declarat Bârlădeanu la vremea respectivă potrivit ziaruldevrancea.