Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Rareș Bogdan la „Întrebări esențiale”. „Eliberăm Vrancea si Constanța”
VIDEO

EVZ TV. Rareș Bogdan la „Întrebări esențiale”. „Eliberăm Vrancea si Constanța”

Puteți urmări începând de la această oră interviul pe care prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl acordă jurnalistului Dan Marinescu, în cadrul emisiunii „Întrebări esențiale” de la Evenimentul Zilei TV.

 

Veți primi toate explicațiile pentru toate declarațiile răsunătoare pe care politicianul liberal le-a făcut în ultima vreme, de la anunțul că liberalii vor  elibera Vrancea si Constanta, până la obiectivul PNL de a obține controlul asupra a cel pușin 20 de Consiliii Județene.

Ce surprize pregătește PNL la alegerile locale? În ce județe dominate de PSD cred liberalii că vor castiga în 27 septembrie? De ce județele conduse de PNL sunt diferite de cele conduse de social-democrați? De unde vin banii care fac diferența? De ce baronii PSD nu folosesc fondurile europene de dezvoltare? Câți președinți de Consilii Județene vor fi liberali după alegerile locale de duminică? Ce județe va castiga Alianța USR PLUS? Cine l-a ținut prizonier pe Dacian Cioloș cât a fost la guvernare? Care este arma secretă prin care PSD a dominat unele județe fără întrerupere de la Revoluție încoace? Există baroni locali în PNL? Cine sunt aceștia? În ce mari orașe se duc lupte dure între USR PLUS și PNL pentru câștigarea primăriilor? De ce cred liberalii că Emil Boc va castiga detașat alegerile în Cluj Napoca? Răspunsurile la aceste întrebări le veți afla din prima parte a interviului pe care europarlamentarul  Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, i l-a acordat ziaristului Dan Marinescu, în cadrul rubricii „Întrebări esențiale” de la Evenimentul Zilei TV

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: