Evenimentul Zilei > Monden > Delia nu se satură de vacanțe! A fost o lună în Asia, dar nu s-a odihnit destul: „Nu m-am relaxat deloc”
Delia nu se satură de vacanțe! A fost o lună în Asia, dar nu s-a odihnit destul: „Nu m-am relaxat deloc”

Delia nu se satură de vacanțe! A fost o lună în Asia, dar nu s-a odihnit destul: „Nu m-am relaxat deloc”

Toată lumea îi cunoaște pasiunea pentru călătorii în locuri cât mai exotice. Delia povestește cum a fost ultima vacanță în Asia.

Este cunoscută pentru pasiunea sa pentru vacanțele spectaculoase pe care și le oferă ori de câte ori are puțin timp liber și vrea să se deconecteze de la filmări sau concerte.

Cu puțin timp înainte de a începe filmările pentru cel de-al optulea sezon iUmor, Delia a plecat aproape o lună de zile prin Thailanda și Singapore, dar nu s-a odihnit sufficient, spune ea.

„Chiar dacă am fost în vacanță în Thailanda și Singapore înainte să începem filmările pentru iUmor nu m-am relaxat deloc, am fost în fiecare zi pe fugă, ne-am plimbat foarte mult, am fost extrem de activi. Momentan nu m-am gândit la o altă vacanță, am concerte foarte multe, un album de lansat, nu mă pot gândi acum să plec iar”, a declarat Delia.

IUmor revine sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1 cu un nou sezon. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut două săptămâni de audiții absolut surprinzătoare, pline de provocări pentru jurații iUmor.