Evenimentul Zilei > Justitie > Declaraţii DURE a avocatului ELENEI UDREA la adresa procurorilor: „DNA a trecut în referat doar ce i-a convenit”
Declaraţii DURE a avocatului ELENEI UDREA la adresa procurorilor: „DNA a trecut în referat doar ce i-a convenit”

Declaraţii DURE a avocatului ELENEI UDREA la adresa procurorilor: „DNA a trecut în referat doar ce i-a convenit”

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că referatul procurorilor DNA în cazul prelungirii măsurii preventive pentru Elena Udrea este incomplet şi că aceștia au publicat doar informațiile în defavoarea fostului ministru.

„Acest referat este făcut de DNA. V-ați putut imagina că DNA-ul a trecut doar ce i-a convenit din confruntările de ieri, doar nu vă așteptați să ceară arestarea preventivă pe acele răspunsuri care sunt favorabile doamnei Udrea. Se consemnează tot și confruntările au fost foarte lungi, sute de întrebări și sute de răspunsuri, sunt convins că în referat, procurorii au scos din context doar ceea ce le conveneea. Aceste scurgeri pe surse de al DNA sunt în sensul în care acele informații le convin. Nu poții să vii să spui: uite, am aceste informații care sunt în favoarea doamnei Udrea și cer prelungirea arestării”, a declarat Marius Striblea într-o intervenţie telefonică pentru postul B1 TV.

Totodată, avocatul Elenei Udrea spune că acuzația de luare de mită formulată de procurorii DNA este bazată doar pe declarația lui Gheorghe Nastasia.

„Lucrurile sunt foarte simple: procurorii au stabilit că doamna Udrea a primit geanta cu bani doar prin declarația lui Nastasia. El spune simplu: am luat o geantă de la Gărdean pe care n-am deschis-o niciodată. L-a crezut pe Gărdean fără să se uite și a plecat. Asta e acuzația de mită. Gărdean spune că i-am dat geanta lui Nastasia pentru el, nu pentru Udrea. Am făcut o glumă: dacă era o bombă nucleară și până ajungea la minister sărea totul în aer? Dacă dvs considerați că astea sunt probe..”, a continuat Striblea.