Evenimentul Zilei > Actualitate > DECLARAȚIE INCREDIBILĂ. „Cel mai mare REGRET? Că am ales să joc la naționala României”
DECLARAȚIE INCREDIBILĂ. „Cel mai mare REGRET? Că am ales să joc la naționala României”

DECLARAȚIE INCREDIBILĂ. „Cel mai mare REGRET? Că am ales să joc la naționala României”

Alin Stoica, fost internațional român, a declarat că nu ar fi trebuit să joace pentru echipa națională și ar fi trebuit să aleagă reprezentativa Belgiei.

Alin Stoica (37 de ani) a declarat, într-un interviu pentru cotidianul belgian „La Dernière Heure” că a făcut o mare greșeală în carieră. Mijlocașul a jucat pentru echipa națională a României, deși a avut ocazia să opteze pentru reprezentativa Belgiei.

„Cel mai mare regret? Că am ales în 1998 naționala României, și nu Belgia. Aș da totul azi să pot juca măcar un meci cu diavolii roșii. Am refuzat Belgia atunci pentru că era logic să dau prioritate țării în care m-am născut, eram fiul unui mare fotbalist român. Într-un final, am realizat că România nu a respectat alegerea grea făcută de mine", a spus Stoica. Băiatul fostului mare stelist, Tudorel Stoica, a trecut în carieră pe la Steaua, Anderlecht, FC Bruges, Siena, FC Național, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina, ACS Poli, Concordia Chiajna, Standaard Wetteren și FC Gulbene. În prezent este legitimat la gruparea Sohar SC din Oman.