Evenimentul Zilei > Politica > Ce a DECLARAT Vasile Dîncu în legătură cu o posibilă GUVERNARE
Ce a DECLARAT Vasile Dîncu în legătură cu o posibilă GUVERNARE

Ce a DECLARAT Vasile Dîncu în legătură cu o posibilă GUVERNARE

Vicepremierul Vasile Dîncu a afirmat, astăzi, că nu exclude să facă parte dintr-o viitoare guvernare, însă a precizat că "proiectul său personal" nu este îndreptat spre acest lucru.

Întrebat dacă exclude să facă parte dintr-o viitoare formulă guvernamentală, Vasile Dîncu a declarat că nu a participat în mod intenţionat la competiţia electorală.

"N-am participat intenţionat (…) la această competiţie electorală, pentru că primul meu gând este acela de a mă întoarce la instrumentele mele, la universitate, la proiectele mele. Aceasta este prima mea intenţie. Sigur că n-am crezut nici că voi fi încă o dată ministru sau vicepremier în acest Guvern, a fost aproape un accident (…) al fiinţei mele, cum ar spune Nichita Stănescu. Aşa încât nu exclud nici în viitor surprize, dar nu mă aştept la asta şi, (…) cu cea mai mare probabilitate, nu voi participa la următoarea guvernare, însă depinde sigur de foarte multe – de la vot, de la modul cum se va face majoritatea, (…) de cine vor fi ceilalţi oameni care vor face parte din aceste echipe, la stilul de negocieri care se vor face pentru asta. Sunt foarte multe lucruri de care depinde acest lucru, însă proiectul meu personal nu este înspre acest lucru", a spus Dîncu, la Adevărul Live.