Evenimentul Zilei > Monden > Decizie neașteptată a Simonei Halep în Dubai. Ce a decis cu Toni Iuruc
Decizie neașteptată a Simonei Halep în Dubai. Ce a decis cu Toni Iuruc

Decizie neașteptată a Simonei Halep în Dubai. Ce a decis cu Toni Iuruc

Simona Halep trăiește cele mai frumoase clipe pe plan personal, povestea de dragoste cu Toni Iuruc schimbând-o pe jucătotoarea româncă.

Acest lucru a putut fi observat în anturajul Simonei Halep și după decizia pe care aceasta a luat-o în legătură cu turneul din Dubai.

Simona Halep a decis ca alături de ea, pe lângă echipa de care are nevoie în plan sportiv, să fie și Toni Iuruc, iubitul cu care se va căsători. Cei doi vor fi tratați ca o familie regală de organizatorii din Dubai, anunță wowbiz.ro

Simona și Toni și-au cumpărat intimitatea

”Mă simt mai liniștită când știu că e lângă mine”, a explicat Simona Halep echipei cu care va merge în Dubai să joace în perioada 17-22 februarie.

Simona Halep ține la intimitate și a luat decizia să închirieze mai multe camere pentru cei din echipă și, separat, un apartament în care se va caza alături de Toni Iuruc.

În plus, când a luat decizia cu privire la Toni Iuruc, Simona Halep s-a gândit și la un alt aspect. Dubai este ca o a doua casă pentru cel mai râvnit cuplu din România, Simona și Toni petrecându-și timpul în exclusivista zonă la sfârșitul anului trecut, pe când sportiva noastră făcea eforturi serioase pentru a se recupera fizic pentru a fi în cea mai bună formă cu putință pentru noul sezon.

Când se va retrage Simona din tenis

Și, evident, pentru cei doi, Dubaiul are o încărcătură romantică, mai ales că acolo Simona Halep a fost răsfățată de Toni Iuruc cu cele mai bune mâncăruri, prăjituri și… tandrețe din plin.

Simona Halep a decis când va renunța la sportul în care a făcut, la propriu, istorie, ea fiind singura jucătoare din lume care, de mai bine de șase ani, s-a păstrat în Top 10 mondial. ”Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță”, a dezvăluit sursa menționată