Patronul FCSB, Gigi Becali, nu exclude posibilitatea că Mihai Stoica să revină la echipă, după ce acesta și-a dat demisia motivand unele probleme personale. Potrivit lui Gigi Becali, MM Stoica este un om de fotbal care știe meserie și care îi este prieten, dar cu care îi place să aibă și discuții contradictorii, anunță realitatea.net.

„Mihai Stoica se va întoarce la FCSB doar dacă vrea el. Eu cu Mihai suntem prieteni. Și acum mă mai consult cu el. E un fel de enciclopedie a tot ce înseamnă jucători. De exemplu, i-am întrebat pe Duckadam și Narcis despre portarul Tîrnovan de la Iași și nu știau. L-am întrebat și pe Teja și mi-a spus să iau portarul și un puști de 17 ani de la Iași. Apoi l-am sunat pe MM și l-am întrebat dacă-l știe pe Tîrnovan. A început să-mi spună tot despre el.

Un om de-ăsta nu-l lași. Chiar dacă a plecat, eu nu sunt supărat pe el. Eu acum nu-l mai chem niciodată înapoi că a părăsit corabia la greu, dar că prieten nu pot să-l las șomer. Îi dau și calde, îi dau și reci. Îl mai las să-l perpelesc puțin”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB a spus că Mihai Stoica va trebui să discute cu oameni de la club, indicându-l pe Narcis Răducanu, cu care MM nu are o colaborare bună.