Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizia şocantă a lui Biden se poate întoarce împotriva lui Hunter. David Chipman îl va aresta pe fiul președintelui?
Decizia şocantă a lui Biden se poate întoarce împotriva lui Hunter. David Chipman îl va aresta pe fiul președintelui?

Decizia şocantă a lui Biden se poate întoarce împotriva lui Hunter. David Chipman îl va aresta pe fiul președintelui?

Tucker Carlson a sugerat că Hunter Biden ar putea fi arestat de șeful ATF propus de tatăl său pentru „cumpărarea ilegală a unei arme”.

Gazda Fox News a criticat măsurile de siguranță ale armelor pe care administrația Joe Biden speră să le pună în aplicare cât mai repede. Joe Biden l-a propus pe David Chipman, un activist pro intensificarea controalelor la achiziţionarea armelor de foc, în funcţia de director al Oficiului pentru Alcool, Tutun şi Arme de Foc (ATF).

Reamintim că Joe Biden a anunțat, joi, măsurile suplimentare pe care le va lua pentru controlul armelor de foc pe teritoriul Statelor Unite. Președintele american a catalogat drept o „rușine” violenţele armate care au zdruncinat țara. El a dat asigurări că niciuna dintre măsurile prezentate nu contravine amendamentului 2 al Constituției SUA, despre care susţinătorii armelor de foc afirmă că le garantează dreptul la port-armă.

„Nimic din ceea ce recomand nu încalcă în niciun fel Amendamentul al doilea al Constituţiei. Sunt false argumentele care sugerează că ar fi vizate drepturi prevăzute prin Amendamentul al doilea al Constituţiei. Violenţele armate din Statele Unite sunt o epidemie şi o ruşine pe plan internaţional. Trebuie să înceteze”, a spus președintele SUA.

Decizia şocantă a lui Biden se poate întoarce împotriva lui Hunter. David Chipman îl va aresta pe fiul președintelui?

Carlson l-a numit pe David Chipman, pe care Biden l-a desemnat la conducerea Biroului pentru Alcool, Tutun și Arme de Foc (ATF), un „participant la conspirație” care crede că ar trebui arestați oamenii care au arme.

„Joe Biden tocmai a numit un tip care crede că persoanele care se află la verificările antecedentelor armelor de foc federale ar trebui să meargă la închisoare – oh, bine, știi vreunul?”

Hunter Biden a cumpărat ilegal o armă. A mințit în urma unor verificări federale. Asta nu este speculație – a făcut … Deci, întrebarea este, David Chipman îl va aresta pe fiul președintelui?”, întreabă gazda Fox News.

Tucker Carlson: A mințit pe acest formular. Este o infracțiune

Afirmațiile despre Hunter Biden care a achiziționat în mod ilegal o armă provin dintr-o poveste politică publicată luna trecută în care se spune că fiul președintelui, în vârstă de 51 de ani, a mințit despre dependența sa de droguri pe un formular completat cu scopul de a  cumpăra o armă în 2018.

Hunter a publicat recent o carte în care detaliază multe subiecte sordide precum controversata sa viață amoroasă, inclusiv întâlnirea cu văduva fratelui său, bătălia cu drogurile și conflictele familiei Biden. Cartea nu se referă prea mult la scandalul laptopului în care Hunter a fost implicat anul trecut înainte ca tatăl său să fie ales președinte.

Noile fotografii șocante provenite din laptop, despre care un proprietar de magazin din Delaware susține că fiul președintelui l-a lăsat în posesia sa pentru a fi reparat, au fost publicate săptămâna aceasta de Daily Mail .

Într-o imagine îl arată pe Hunter pe un pat cu două femei în topless așezate deasupra lui

Daily Mail a susținut că Biden se filma pe sine atunci când se implica în acte intime cu femei. Laptopul ar conține, de asemenea, mesaje intime între președinte și fiul său, inclusiv discuții despre planurile bătrânului Biden de a candida la alegerile din 2020.

Într-un interviu acordat CBS pentru promovarea lansării cărții sale săptămâna trecută, Hunter a spus că „habar nu are” dacă laptopul care a fost descoperit a fost al său. El a spus că este posibil să i se furat un laptop sau să fie piratat – dar nu era sigur, scrie The Sun.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.