Evenimentul Zilei > International > Casa Albă, privatizată de rudele-căpușă? Metoda Hunter Biden face istorie
Casa Albă, privatizată de rudele-căpușă? Metoda Hunter Biden face istorie

Casa Albă, privatizată de rudele-căpușă? Metoda Hunter Biden face istorie

Recucerirea puterii de către democrați face ca la Casa Albă să se fi întors vcchile "năravuri". Rudele lui Joe Biden și ale vicepreședintei Kamala Harris încearcă să obțină maximum de profit de pe urma legăturilor de sânge.

Casa Albă, privatizată de rudele-căpușă. Exemplul lui Hunter Biden, care a câștigat milioane de dolari în timp ce tatăl său era vicepreședintele lui Obama, a devenit un mod de opeare. și nepoata Kamalei Harris e pusă pe fapte mari. Nu că ar face afaceri dubioase.

Casa Albă, privatizată de rudele-căpușă? Nepoata întreprinzătoare a viceăreședintei Kamala Harris

Meena Harris își exploatează înrudirea pentru a-și promova brandul și a vinde haine, videoclipuri și cări pentru copii.
Foamea ei de bani a stârnit, însă, îngrijoarea avocaților Casei Albe.„Comportamentul ei trebuie să se schimbe”, a declarat pentru Los Angeles Times un oficial de la Casa Albă.


Se naște a treia forță militară a lumii? CANZUK învie imperiul mărilor


Afacerea a pornit înainte de alegeri. Chiar și după ce tânăra de 36 de ani a fost informată cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte, a sosit la inaugurare cu un avion privat plătit de un donator din campanie și a pus pozele pe Instagram. Magazinul ei online continuă să vândă și astăzi hanorace cu celebrele vorbe rostite de Kamala Harris în timpul unei dezbateri cu fostul vicepreședinte Mike Pence.


“Patria albastră” a lui Erdogan aduce războiul în Europa. Ienicerii mărilor


Meena Harris a vândut cărți pentru copii legate de mătușa ei și  hanorace pe care scria„Vice President Aunty”. Cu toatea astea, într-o declarație transmisă Times, Meena Harris spune că nu face nimic greșit „De la începutul campaniei, am insistat să respect toate standardele legale și etice și voi continua să respect strict regulile de etică ale Casei Albe Biden / Harris. A fost întotdeauna planul nostru să eliminăm legăturile cu vicepreședintele de pe site înainte de inaugurare și să ne abținem de la a folosi imaginea ei în produsele sau campaniile viitoare”.

Casa Albă, privatizată de rudele-căpușă? Clanul Biden nu se lasă

Clanu Biden nu se poate lăsa mai prejos, mai ales că navighează cu succes în apele politicii de decenii. Departe de a se fi pocîit după controversatele afaceri din străinătate, Hunter Biden a semnat recent un acord de milioane de dolari pentru a scrie o carte de memorii.

Ginerele lui Biden, Howard Kerin, lucrează pentru o firmă de investiții în domeniul sănătății. Firma, oferă consultanță companiilor în ceea ce privește obținerea unor contracte cu guvernul. Și fratele lui Joe Biden, Frank se descurcă bine cu firma de avocatură, mai ales că își face publicitate pe baza legăturilor cu președintele.

Foarte amuzante, în acest contex, sunt promisiunile ăcute de Administrația Biden.
„Președintele se angajează să se asigure că avem cea mai viguroasă administrație din punct de vedere etic din istorie”, a declarat secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, la sfârșitul lunii ianuarie. „Acesta este mesajul pe care l-a transmis și public și privat.”

„Politica Casei Albe este ca numele președintelui să nu fie folosit în legătură cu activități comerciale care să sugereze implicarea, aprobarea sau sprijinul său”, notează Daily Mail.

Urmează o pandemie de febră hemoragică? Amenințarea vine din Africa