Evenimentul Zilei > Actualitate > DECIZIA Simonei Halep în privința participării sale la meciul de FED Cup, cu Belgia
DECIZIA Simonei Halep în privința participării sale la meciul de FED Cup, cu Belgia

DECIZIA Simonei Halep în privința participării sale la meciul de FED Cup, cu Belgia

Naționala de FED Cup a României va juca împotriva Belgiei, în perioada 11-12 februarie, în primul tur al Grupei II, la București. Astăzi, Federația Română de Tenis a fost înștiințată cu privire la participarea Simonei Halep.

Simona Halep (locul 4 WTA) va evolua pentru România, în duelul cu Belgia din FED Cup, în ciuda problemelor sale de sănătate. Confirmarea a venit din partea șefului FRT, George Cosac. „Indiferent de situaţia în care se va afla, Simona va veni să joace. De fiecare dată a venit la Fed Cup, chiar dacă a fost şi accidentată, îşi doreşte foarte mult să reprezinte România. A confirmat că va veni să joace pentru echipa României”, a spus Cosac la Dolce Sport.

Astfel, Simona va juca primul meci după dezamăgirea de la Australian Open, când a fost elimnată chiar în runda inaugurală de la Melbourne, după 3-6, 1-6, cu amerincanca Shelby Rogers.

Mai mult, din naționala pregătită de căpitanul nejucător Ilie Năstase va face parte și Sorana Cîrstea, jucătoare ce a atins faza optimilor de finală ale turneului de Mare Șlem de la Antipozi.

Disputa cu Belgia va avea loc în perioada 11-12 februarie în sala Polivalentă din București.