Evenimentul Zilei > Politica > Decesul familiei tradiționale! Senatul a adoptat tacit căsătoriile homosexuale
Decesul familiei tradiționale! Senatul a adoptat tacit căsătoriile homosexuale

Decesul familiei tradiționale! Senatul a adoptat tacit căsătoriile homosexuale

Senatul a adoptat tacit o inițiativă care legiferează uniunea consensuală, inclusiv între două persoane de același sex. Tradiționaliștii o să ia foc!

După ce la începtului lunii nu mai puțin de 22 de proiecte de lege au fost lăsate pentru adoptare tacită de către senatori, acum au trecut fără dezbatere peste 100 de proiecte, care vor fi transmise astfel, fără modificări, deputaților. Printre acestea se numără zeci de ordonanțe de urgență, modificări la Codul Penal și Codul Fiscal, introducerea unei grile de salarizare minimală, noi obligații pentru constructuri și locatari sau stabilirea dreptului persoanelor de același sex de a forma o uniune consensuală.

A fost adoptată tacită o inițiativă care legiferează uniunea consensuală, inclusiv între două persoane de același sex, care pot încheia între ele un contract civil și pot avea drepturi similare cu celor ale membrilor unei familii formate prin căsătorie.

Pentru conformitate, amintim că, în cotidianul USA Today, moderatorul radio Michael Medved arăta că în statisticile “UCLA’s Williams Institute on Sexual Orientation Law and Public Policy” 1,7% dintre americani au declarat că sunt homosexuali, iar un grup relativ asemănător (suprapunându-se peste acesta din urmă) de 1,8% a declarat că orientarea lor este bisexuală. La noi, probabil, sunt mult mai puțini…

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.