Evenimentul Zilei > Actualitate > De necrezut. Ce au facut doi polițiști, soț-soție, implicați direct în Cazul Caracal
De necrezut. Ce au facut doi polițiști, soț-soție, implicați direct în Cazul Caracal

De necrezut. Ce au facut doi polițiști, soț-soție, implicați direct în Cazul Caracal

Coincidenţă cel puțin stranie în Poliţia din Caracal. Doi şefi, soţ şi soţie, care au fost anunţaţi în 24 iulie de dispariţia Alexandrei, dar nu au făcut nimic, şi-au înaintat dosarele pentru pensionare. 

Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Municipale Caracal și soția acestuia (localitatea de baștină a Alexandrei) sunt două persoane direct implicate în Cazul Caracal. Datorită competențelor celor doi. Nu au întreprins nimic în acest caz, însă și-au depus dosarul de pensionare

Miercuri, 14 august, Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie din Osica de Sus, în structura căreia se află şi postul de poliţie Dobrosloveni , a depus la IPJ Olt raportul de încetare a relaţiilor de muncă. Poliţistă din 1990, Violeta Mirea a fost anunţată de la postul de poliţie din Dobrosloveni în seara zilei de 24 iulie despre dispariţia Alexandrei.

Nu a întreprins absolut nicio acţiune în acest sens. Cererea de pensionare vine după cea a soţului, Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Municipale Caracal, care şi-a înaintat dosarul imediat după demisia ministrului de Interne Nicolae Moga, scrie Antena3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: