Evenimentul Zilei > Monden > De la Antena 1 la concurenţă! Trădarea anului. A ieşit un scandal imens, atenţie
De la Antena 1 la concurenţă! Trădarea anului. A ieşit un scandal imens, atenţie

De la Antena 1 la concurenţă! Trădarea anului. A ieşit un scandal imens, atenţie

Alertă pe piaţa media: după ce a renunţat la Antena 1, se pare că o vedetă care a ţinut prim-planul în ultimele săptămâni va ajunge la Kanal D.

Este vorba despre Emiliana „Emily” Burghelea, fosta concurentă la „Bravo, ai stil!”, care a postat un mesaj ce lasă de înţeles că îşi pregăteşte revenirea la Kanal D.

Amintim că Burghelea și-a dat demisia de la emisiunea Acces Direct (Antena 1) după o dezvăluire lacrimogenă despre violenţele fizice aplicate Vulpiţei de soţul ei Viorel.

Emily Burghele a declarat la acea vreme că Veronica Stegaru, alias Vulpiţa, ar fi agresată fizic de Viorel, iar echipa de la Acces direct ar fi ignorat acest aspect.

Blondina s-a decis să vorbească spre finalul emisiunii, dar n-a mai apucat să-și termine ideea întrucât emisiunea s-a încheiat.

Acea zi a fost de altfel şi ultima în care e a lucrat ca asistentă tv pentru show-ul difuzat de Antena 1. Ulterior, Burghelea a susţinut că şi-a prezentat demisia.

Replica celor de la Acces direct a fost că asistenta tv fusese deja concediată ca urmare a încălcării unui protocol intern referitor chiar la Vulpţia şi Viorel.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec.

A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot… Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”,  declara Emily Burghelea.

Acel moment a devenit viral şi subiectul a fost intens dezbătut în mediul online din România, dar şi de tabloide.

„Ultima poză făcută în acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal!

E sub demnitatea umană că o femeie să ne spună că este agresată și noi să fim obligați să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta.

Am zis în direct asta și îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău dar nu pot să tac. A fost o experiență frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze.

Atât am avut de zis… La revedere!”, a mai completat Burghelea.

Acum, ea a venit cu o surpriză pentru fani şi a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu un microfon de la Kanal D.

Pentru a fi mai clară în ceea ce priveşte felul în care va arăta viitorul ei profesional, ea a folosit hashtagul #commingsoon (n.r. – vine curând) ca descriere a imaginii.

Întrebată de urmăritorii ei de pe reţeaua de socializare despre ce proiect ar putea avea la Kanal D, Emily Burghelea nu a dorit să ofere și alte detalii.

Singurul răspuns a fost că nu semnase niciun contract înainte de a pleca de la Antena 1.