Evenimentul Zilei > Monden > Ce ascunde comportamentul ciudat al fiicei Andreei Esca? Românii nu se lasă păcăliți
Ce ascunde comportamentul ciudat al fiicei Andreei Esca? Românii nu se lasă păcăliți

Ce ascunde comportamentul ciudat al fiicei Andreei Esca? Românii nu se lasă păcăliți

Andreea Esca s-ar fi infectat cu noul coronavirus la o petrecere pe plajă. Pe acest subiect s-a aşezat tăcere maximă. Iar Alexia, fiica ei, se comportă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

La scurtă vreme după ce s-a aflat că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, pe contul de Instagram al vedetei PRO a apărut o fotografie cu un fursec – înfățișând o față zâmbitoare – și o ceașcă de cafea. În locul altui mesaj, Andreea Esca a postat un emoticon vesel.

De atunci, vedeta de la PRO Tv nu a făcut niciun anunț public legat de acest subiect.  Aceeaşi atitudine o are şi fiica sa Alexia, postează pe social media tot felul de mesaje şi reclame la produse ca şi cum părinţii ei nu ar avea probleme de sănătate.

Alexia a scris pe social media: „V-am promis ca va spun si eu care e definitia frumuseti pentru mine, intr-un cuvant. Acest cuvant pentru mine este carisma. Si aleg sa am grija de frumusetea mea si a parului meu cu gama…” 

Alexia Eram, criticată de internauţi

La imaginea postată de Alexia în care face reclamă la un produs, cineva i-a reprosat: „Tu ar trebui să fii la izolare cu mă…”.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția.

Andreea Esca ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulși dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

Informațiile depsre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

Şi Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat, a scris evz.ro  aici.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: